Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet valami baja a barátnőmnek ha 5 hét után a szájába élveznek?
Figyelt kérdés
Egy kisebb műtétet hajtottak végre a péniszemnél így sexuális tilalom volt minden téren, tehát öt hete abszolút nem történt könnyítés magamon úgy érzem hogy nagyon feszül és nagyon érzékeny mindenhol, most már úgy érzem jó lenne könnyíteni magamon mert szetdurranok és ez már nagyon kellemetlen. Arra gondoltam hogy az elsőt a barátnőmnek adom nem tudom mit fog tapasztalni és mit fog érezni. Nem tudom hogy lehet e Veszélyes ez?2019. febr. 17. 22:55
11/12 anonim válasza:
Bocs h nőként beleszólók,de élveznél inkább belé hagyományosan...elég önzőn gondolkodsz. Nem gondolod h hiányzott már neki is a szex 5hét alatt??
Jobban esne neki ha oda lőnéd,mint hogy annyi adagot le a torkán. Baja nem lesz tőle csak nem biztos hogy kellemes élmény lesz neki.
12/12 anonim válasza:
11-es mond valamit habár ez teljesen nő függő sztem. Az én barátnőm pl. imádja ha az arcára v a szájába megy a cucc, sokkal jobban, mint ha a puncijába. Szereti a hagyományos szexet, de választhat, szinte biztos h a sz . pást választja. Még akkor is ha iszonyatosan fel van izgulva, sőt, akkor még inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!