Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet valami baja a barátnőmnek ha 5 hét után a szájába élveznek?
Figyelt kérdés
Egy kisebb műtétet hajtottak végre a péniszemnél így sexuális tilalom volt minden téren, tehát öt hete abszolút nem történt könnyítés magamon úgy érzem hogy nagyon feszül és nagyon érzékeny mindenhol, most már úgy érzem jó lenne könnyíteni magamon mert szetdurranok és ez már nagyon kellemetlen. Arra gondoltam hogy az elsőt a barátnőmnek adom nem tudom mit fog tapasztalni és mit fog érezni. Nem tudom hogy lehet e Veszélyes ez?2019. febr. 17. 22:55
1/12 anonim válasza:
Hát jól fog lakni az biztos😂 5 hét? elismerésem hogy kibirtad 😂
2/12 anonim válasza:
5 hét után annyi fog jönni belőled hogy nem fog elférni a szájában. 😀 De sok sikert, neked élvezetes lesz nagyon 😀
3/12 anonim válasza:
És erősen kétlem hogy bármi baja lehet tőle
4/12 anonim válasza:
Nem igazán értem, mi baja lehetne tőle. Maximum nem bírja lenyelni mindet, annyi jön hirtelen. :)
De a műtéttől nem lett fertőző se az ondód, se a péniszed. Vagy nem tudom, mire gondolsz. ;)
5/12 anonim válasza:
sztem jobb lenne ha az arcára menne a cucc.
8/12 A kérdező kommentje:
4. Igen inkább arra gondolok hogy le tud nyelni ilyen nagyobb mennyiséget milyen az állaga, tehát nem fog fulladni hányni? Gyomrot nem üli e meg stb
2019. febr. 18. 06:20
9/12 anonim válasza:
@8: Milyen "nagyobb mennyiséget"? XD Gondolod, hogy literszámra ömlik majd belőled az anyag, mert 1 hónapja nem ürült ki? Kb. ugyanannyi jön majd belőled, mintha egy hétig nem találkoztatok volna, azzal meg gondolom elbír. Másrészt meg nem értem miért kell rögtön szájba lőni, mi a baj a hagyományos szexszel? Az még tiltott?
10/12 A kérdező kommentje:
9. Nem, csak sokkal jobban szeretek elmenni a szájba mint hagyományosan
2019. febr. 18. 06:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!