Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiatal lányt mi vonz egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatal lányt mi vonz egy idősebb férfihoz? Meddig megy el nála és mit vár?

Figyelt kérdés
2019. febr. 17. 22:24
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt már dolgom 35 éves férfivel, és 19 éves pasival is. Mindkettővel jól éreztem magamat, de az idősebb pasival jobban el lehetett beszélgetni, többet "tanulhattam" tőle az életben. Volt humora, elég jól nézett ki, ráadásul francia is volt:D

Amúgy a nagy távolság miatt nem működött köztünk a dolog, elvégre nem kicsi Franciaország-Budapest távolsága.

Nyitott vagyok az idősebb férfiakra, ha értelmesen el lehet velük beszélgetni, van humoruk, viszonylag jól néznek ki stb.

19/L

2019. máj. 30. 17:31
 22/34 anonim ***** válasza:
78%

2 dolog, van akinek a pénz, akinek nem, annak meg az apakomplexus.

Volt az egyetemen egy szobatársam, elég csúnyácska volt, és egy vadállat volt az apja. Mondta is, hogy nem jöttek ki jól. A szűzességét a középiskolai tesitanára vette el, aki 20 évvel volt nála idősebb, és már 3-szor vált el. Nem is értettem, a szülei tudtak róla, és simán kirúgattam volna a tanár bácsit. Utána szintén egy 20 évvel idősebb pasival állt össze, aki nős volt, és akkor várták a 2. gyereküket. Amúgy mindkét pasi nagyon jól nézet ki, a csúnya lány a saját korosztályában soha ilyet nem kapott volna. Viszont tudta nagyon jól, hogy hosszú távon ezek a kapcsolatok eleve kudarcra vannak ítélve. De azt mondta, hogy ő nagyon ronda, és egy 20 éves fiúnak nem is kéne. Érdekes volt, egy pszichológus biztos örült volna az esetnek.

2019. jún. 7. 22:55
 23/34 anonim ***** válasza:
69%

Az idősebbek is csak megakarnak dugni😂

Az mas dolog hogy a fiuk hamar megakarnak fektetni,az idosebbek meg ugye veluk egykoru pi*akat kapnanak maguknak ezert inkabb megoldogznak ok is a fiatalabbbért,mert tudjak hogy a kislanyok bele is mennek.

2020. ápr. 23. 17:06
 24/34 anonim ***** válasza:
0%

a férfi, az 25 évesen is férfi, és a béta hím pedig 52 évesen is béta hím marad

a mai világban a fiatal csajok már nem tudnak kínjukban mit kitalálni, a sok recskabajnok gyökér után, úgyhogy bemesélik maguknak, hogy a kopaszodó, kispocis, 40-es béla lesz onnantól "a" férfi, de a dolgok nem egészen így működnek.

őszintén sajnálom azokat, a 18-20 év körüli lányokat, akik 40+ trógerekkel "járnak"

2020. máj. 12. 23:32
 25/34 anonim ***** válasza:
100%
Engem az, hogy sokkal tapasztaltabbak, dominansabbak stb
2020. máj. 13. 01:12
 26/34 anonim ***** válasza:
0%
20-as, igazi lúzer 🤸🏼‍♂️🤸🏼‍♂️🤸🏼‍♂️
2023. okt. 31. 06:35
 27/34 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván fáj a fiúcskáknak, amit itt olvasnak, de hát ez van. Sok az ovis és elhiszik, hogy ők az éjszaka császárai. Ez még talán nem is lenne akkora gond, csak hatalmas az ego és hamar kiderül, hogy mögötte meg semmi.
2023. okt. 31. 06:37
 28/34 Ywerd ***** válasza:
87%

Apakomplexus, anyagiak, érzelmi, egzisztenciális biztonság, élettapasztalat, intim intelligencia.

Én mondjuk férfiként nem láttam értelmét 10+ évvel fiatalabbal kezdeni, akiknek bejöttem volna,olyan szinten nem tudták mit is akartak az élettől,a másiktól,hogy inkább ignoráltam mind.

Ja és az általam preferált alkattípusba tartozó ( molett )fiatal csajok általában hm elég sűrűn több vasat tartottak a tűzben.

Én szeretek csapatban dolgozni,de egy ilyen jellegű,fiatalos,lelkes dinamikus csapatnak nem szeretnék a része lenni .

2023. okt. 31. 07:59
 29/34 NTBS ***** válasza:
22%
Pénz, stabilitás.
2023. okt. 31. 13:17
 30/34 anonim ***** válasza:
20%

"Az idősebbek is csak megakarnak dugni."

Ez pont így van. Ha adott egy jómódú ötvenes pasi, felszedi szexre a húszéveseket, de ha komoly kapcsolatot akar, akkor a saját korosztályában, a saját színvonalának megfelelő nőt fog keresni.

2023. okt. 31. 13:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!