Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kell kikapcsolni a kisugárzást?
Kicsit zavaró, hogy bármit kezdek magammal(külső megjelenés), nagyjából minden pasi első gondolata, hogy ágyba kéne citálni valahogy.
Még max egy sziáig jutunk, és máris a dugni jó kategória jut eszükbe.
És nem csak primitív pasik bombáznak ezzel. Bp elég nagy ahhoz, hogy ne csak kangörcsös hülyékbe fussak bele, akik a látvány miatt egyből a szexre gondolnak csak.
Ha természetes vagyok ha kifestve ha szolid, ha dögös eredmény ua. Lehangoló.
szörnyűek ezek a mai fiatal egészséges férfiak
jó nőt látnak és szexre gondolnak
Attól tartok nem csak az "egészséges" és fiatal férfiak szeretnék körbezsongani a szép és csinos nőket, ez lehet a nagyobb probléma.
Van egy ffi ismerős, aki nem tudta megmondani miért. Az volt az első gondolata, hogy azonnal meg akar kapni, ott helyben.
A mozdulataim, a szemem, a minden. Szerinte egy "vadmacska" vagyok.
Pedig téved.
de ELVENNÉM FELESÉGÜL azt a nőt ÉS EGYÜTT ÉLNÉK VELE 40 ÉVIG
ezt gyakran hallom férfi ismerőseimtől
Ez még mindig a jobbik rossz :) ha a szexuálisan vonzó tulajdonságot hátránynak lehet egyáltalán venni.
Semmit nem tehetsz ellene, de szerintem nem is kell...
Nemet könnyebb mondani, mint ha bármit is akarnál tenni, se érdekelnél senkit.
Szerintem teljesen természetes, hogy ismeretlenül a szex jut eszébe bárkinek.
És azt is természetesnek gondolom, hogy később ez kapcsolattá mélyül, ahol már sokkal több minden válik fontossá a szex mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!