Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha egyre nagyobb problémát jelent nekem, hogy ritkán élvezek el?
Figyelt kérdés
A párom igyekszik mindent megtenni hogy nekem is jó legyen, de én nagyon nehezen élvezek el amúgy is. Pl hüvelyi úton egyáltalán nem. Heti 3-4 alkalommal szeretkezünk, ebből olyan 1,5 havonta élvezek el. Szex után néha már kezd úrrá lenni rajtam a csalódottság, a szomorúság, de nem tudom hogyan hozzam fel a témát a páromnak. Félek hogy önzőnek fog gondolni hogy ennek ilyen nagy dolgot kerítek. Néha úgy érzem hogy már inkább nem is gondolok rá vagy halogatom a szexet mert félek hogy csalódott leszek újra. 21N2019. febr. 17. 00:27
1/10 anonim válasza:
Azt tudod hogy mi hiányzik?
Nem csinalja elég hosszan?
Vagy elég keményen?
Vagy olyan pozt erőltet ami neked nem jó?
Szóval meg tudod fogalmazni hogy mi a gond?
2/10 A kérdező kommentje:
Nem erőltet semmit amit nem szeretnék, próbálkozik, pl nyal meg ujjaz, de nem történik semmi. Magam sem tudom mi az oka. És szeretnék beszélni vele erről, de nem merek.
2019. febr. 17. 00:37
3/10 anonim válasza:
De miközben nyal, ujjaz, azt élvezed? Masztizás közben el tudsz menni? Engedd el magad, ne görcsölj rá. 26/N
4/10 anonim válasza:
Egyáltalán nem veled van a gond, szerintem cseréld le a pasidat. Ne kínozd magad tovább azzal hogy csak másfél havonta képes kielégíteni téged és ne próbáld meg úgy beállítani ezt mintha veled lenne a probléma. 29n
5/10 anonim válasza:
2:
Másképp kérdezem:
Amikor nagyritkán sikerül, akkor hogyan?
Nem lehetne azt megjegyezni a módszert és utána megpróbálni reprodukálni?
6/10 A kérdező kommentje:
Csak akkor tudok ha ujjaz és ezt mindig csinálja és nem értem miért nem sikerül. Ha nyal az is jó de egyszerűen nem tudok izgulni tőle
2019. febr. 17. 00:57
7/10 anonim válasza:
És egyedül elmész? Előtte voltál mással? Én hagynám a kapcsolatot, első pasimmal (1,5 éves kapcsolat kb) 1x sem mentem el, a mostanival minden alkalommal mennyország, többször elmegyek. De ha nem megyek el, pl. olyan helyen vagyok, akkor sem szomorúságot érzek, van amikor ő sem megy el, mert kb 2-3 percünk van. Kellemetlen lehet, nekem is az néha, de sose éreztem még csalódottságot. Sztem túlságosan akarod.
8/10 anonim válasza:
Epp ez az latod, hogy mindenaron szeretne oromet okozni neked, epp ezert nem tartana onzonek, ha beszelnel rola vele. Nem kell tartanod megbeszelni vele a dolgot.
9/10 anonim válasza:
Ja bocs most olvasom oralist probalta. De te is neki lelankadas utan?
10/10 anonim válasza:
"Csak akkor tudok ha ujjaz és ezt mindig csinálja és nem értem miért nem sikerül. Ha nyal az is jó de egyszerűen nem tudok izgulni tőle" Magadat sokszor ujjaztad már sikeresen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!