Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha már több mint 2 éve nagyon-nagyon
tetszik a (gimnáziumi) tanárom?
Figyelt kérdés
Tudom hogy gáz, és sok ilyen kérdést írtak már mások előttem, de nem múlik el, volt már hogy 1-2 hétig nem érdekelt, de utána megint "visszatért". Ráadásul szerintem bír engem, mert próbálok minél jobban úgy csinálni mintha nem érdekelne, de szokott viccelődni velem, meg kedves, sokat szólít. Egy osztálytársam azt mondta hogy szerinte kivételezik néha velem, meg tetszek neki, de én nem hiszem, maximum szimpatikus lehetek szerintem neki. De a lényeg hogy nagyon gyakran gondolok rá, és el is akarom "felejteni", de közben meg nem, mert tényleg nagyon jófej, meg jól néz ki. :'D Ti mit csinálnátok a helyembe? (Lány vagyok) Ne troll válaszokat írjatok, köszi. :)
Amíg az iskola tanulója vagy addig bármi kiderülne hogy viszonyotok volt a tánár az állását veszti egy szagos kölök miatt és hidd el nem éri meg neki
2019. febr. 16. 17:39
2/14 A kérdező kommentje:
Nem is mernék lépni szerintem, azt sem tudom hogy hogyan kéne. :'D
2019. febr. 16. 17:42
3/14 anonim válasza:
Mielõtt vėglesz elmėsz,kėrj tõle egy fotòt,s ha hiányzik azt mėgis nėzheted.
2019. febr. 16. 17:43
4/14 anonim válasza:
Igaza van az elso valaszolonak. Nem tudsz mit tenni diakkent.
Igy esetleg tetszik, max fantazialsz rola, tobb semmi nem lehet. Nem kockaztatna a tanari allasat tuti.
2019. febr. 16. 17:44
5/14 anonim válasza:
Én épp múlt héten kaptam meg egy volt tanítványomtól, hogy miért nem jeleztem neki, mert akkor lehetett volna minden amit akarunk annak idején.
Nos.. azt mondtam neki, hogy azért mert az iskola nekem tanárként nem arra volt való. Az, hogy most elismertem, hogy jó csajnak tartottam az ok. Mert férfi vagyok és nem meleg. Egy jó testet és szép arcot értékelek magamban, de attól még nem lépek arra, hogy diáklány szájába is élvezzek még ha jó is lenne.
Az egy másik kérdés, hogy egy ilyen beszélgetés után most kedden fogunk találkozni és valószínű megteszem. De már 6 éve elballagott a suliból és ráadásul már én sem dolgozok ott.
Szóval... tartsd tiszteletben mert tanár, s ne tégy semmit. Vagy lépj és adj neki esélyt, hogy megdugjon vagy elutasítson. De 99,9% hogy ő nem fog lépni semmit magától.
2019. febr. 16. 17:56
6/14 anonim válasza:
en felvenném facebookra es ha mar nem járok oda suliba,csak idö kérdése,utana rányomulnek ezerrel,es jol elcsabitanam
2019. febr. 16. 18:13
7/14 A kérdező kommentje:
Nincs fent Fb-n. Kicsit lelomboztak a válaszok, de köszi hogy gyorsan írtatok, és normális dolgokat. :D Jöhetnek azért még, kíváncsi vagyok.
2019. febr. 16. 18:16
8/14 anonim válasza:
Tanárral ne....max ha már elballagtal
2019. febr. 16. 18:26
9/14 anonim válasza:
Ballagas után mondd meg neki. Aztán vagy kap az alkalmon, vagy nem. Addig még ha szeretné sem fog belemenni szerintem. Nem esélytelen a dolog, hallottam már ellenpéldát, de ha most összejönnétek, az nagyon kellemetlen lenne az órákon és ha véletlenül kitudódik, az az állásába kerülhet. Elméletileg. Gyakorlatilag nem hinném, mert akkora tanárhiány van, hogy ennél durvább dolgot kell művelni ahhoz, hogy kirúgják. De azért nem kockáztatna. Legyél kedves, szorgalmas, segítőkész, aztán ha elballagtál, mondd el neki. Ha szingli, hülye lenne nem élni a lehetőséggel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!