Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha óvszerrel szeretkezek egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha óvszerrel szeretkezek egy nővel akkor nem fogja elkapni a trippert tőlem?

Figyelt kérdés

Nagyon csipet fájt a hugycsövem és fehéres váladék ürült belőlem. Dokihoz mentem aki mondta hogy ez tripper.

Holnap Tinderöl úgy néz ki összejön egy nő. Már alig vannak tüneteim kicsit csíp de már nem váladékozik, szeretnék vele lenni de persze gumit húzok.

2019. febr. 16. 17:17
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, ha trippered van, vagy bármi más bajod lenne szerintem nincs az a nő, aki ágyba bújna veled még gumival is. Legalábbis én biztos nem.
2019. febr. 16. 17:23
 2/19 A kérdező kommentje:
1. Nyilván nem fogom mondani neki....
2019. febr. 16. 17:24
 3/19 anonim ***** válasza:
97%
Nyilván egy önző barom vagy..már ne is haragudj.
2019. febr. 16. 17:31
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Meddőség is lehet belőle ha vmi rosszul sülne el.
2019. febr. 16. 17:33
 5/19 A kérdező kommentje:
3. Az egyéjszakás érzelem mentes kapcsolatok nem éppen az önzetlenségről szólnak..... Ülj le egyes...
2019. febr. 16. 17:33
 6/19 anonim ***** válasza:
96%

Te hogy éreznéd magad,ha egy AIDS-es nő csak a szex után avatna be a részletekbe?

Legalább várnád meg,amíg rendesen meggyógyulsz.

2019. febr. 16. 17:43
 7/19 A kérdező kommentje:
6. Az aids kicsit más... Most jött össze tinderen nyilván nem fogok várni...
2019. febr. 16. 17:44
 8/19 anonim ***** válasza:
96%

Hogy jön az esetleges összefertőzés az érzelemmentességhez?Mi köze a kettőnek egymáshoz?

Az egy éjszakás kapcsolatok pedig nem az önzőségről szólnak,hanem pont arról,hogy mindkét fél azt kapja ,amit akar.

Nem csak önző vagy de még ostoba is.

2019. febr. 16. 17:47
 9/19 anonim ***** válasza:
96%
Az ilyen felelőtlen nyomorékok miatt terjednek a betegségek.
2019. febr. 16. 17:50
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Na eppen ezert nem mentem bele soha egy ejszakas kalandokba, es most mar latom hekyesen is tettem. Honnan tudhattam volna mit hordoz a partner? Sehonnan. Nem is barom, hogy fiatal letemre ebben regimodi vagyok.
2019. febr. 16. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!