Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy ha egy nő minél több férfival van akkor r***** ha egy férfi minél több nővel van akkor macsó?
Mert ha veszünk 1-1 kb egyforma vonzó kinézetű férfit és nőt, akkor a nőnek ezerszer könnyebb anyagiaktól mentes kölcsönös beleegyezésen alapuló szexre partnert találnia, mint a férfinak. Ez pedig azért van így, mert a férfiak kezdeményeznek, a nők pedig választanak.
Egy nőnek fogadnia kell 30 férfi kezdeményezését akik mind szexelni akarnak vele és válogatni közülük és lazán elutasíthatja az első 29-et, mire ott jön a 30. aki neki is tetszik, a férfinak pedig oda kell mennie 30 nőhöz akikkel szexelne és vállalnia kell, hogy abból 29 el fogja utasítani, mire megtalálja a 30.-at akivel kölcsönös a tetszés.
A nők vannak hatalmi, döntési helyzetben, mert a férfiak a kezdeményezőek.
Nem fröcsögök rajta. (Más lehet igen.) Ez egy tény, ami így van. Az előtted hozzászólók baja nem az volt, hogy valakik fröcsögnek ezen, hanem még a tényt is tagadják, hogy ez a dolog ilyen. Nekem is ugyanúgy el kellett fogadnom hogy így működik a világ, ezen nem rágódni kell és fröcsögni rajta, hanem elfogadni és eszerint élni tovább az életünket.
A másik dolog pedig a nagyságrendi különbségekkel van, nem pedig "egy kicsivel"lel. Volt egy transznemű ember, aki nőnek született, majd férfivá operáltatta magát. Nőként nőnek nézett ki külsőre, férfiként pedig férfinek teljesen. A férfivá válás után depressziós lett amiatt, hogy mennyivel kevesebb figyelmet kezdett kapni férfiként, mint előtte nőként kapott.
A férfi választ és a nő dönt.
Én egyébként azt tudom ez mögé tenni csak logikusan, hogy tapasztaltabb , más miatt nem tudom miért imponál ez bárkinek is?! 😟
Az előttem válaszolók már leírták, ettől függetlenül én nekem ugyanúgy ellenszenves ha férfi vagy egy nő csinálja. Szerintem szánalmas, hogyha egy férfi arra büszke, hogy ő megk*rta a fél várost, a nőket meg lenézi, ha ugyenezt csinálják. Szerintem inkább a többi férfi szemében nagy teljesítmény az, ha egy férfi sok nővel volt már, a nők többségenek ez úgy gondolom, nem imponál. Legalábbis sosem hallottam a környezetemben úgy beszélni egy nőt, hogy "nézd már Bélát, de jó hogy megk*rta a fél várost, megyek is és szétteszem én is a lábamat neki" :D
Én nem tartom teljesítménynek, követendő példának a k*rválkodást egyik nem részéről sem. Sőt, amikor egy férfi dicsekedik azzal, hogy ő már nem tudom hány nővel volt már, azt szánalmasnak tartom. Nőket nemigen szoktam hallani dicsekedni ilyennel. Ők szerintem úgy általában nem is igénylik azt, hogy minél több ismeretlen férfival szexeljenek.
En kicsit hulye voltam, es lanykent ereztem ugy hogy macso vagyok (na ez is meg volt kijelentessel) :D
De azota domina lettem (evek alatt es nem egyik naprol a masikra), es mar jo ideje a szex nalam a felcsatolhatoval dugas.
Na azota ertelmet nyert a macso dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!