Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerepcserés szexet próbáltáto...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerepcserés szexet próbáltátok már, ki vetette fel az ötletét?

Figyelt kérdés

2019. febr. 16. 12:47
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
84%
Igen próbáltuk. Én vetettem fel hogy megtudja hogy milyen érzés ha seggberaknak. N 28
2019. febr. 16. 16:18
 12/17 anonim ***** válasza:
0%
10-es én sem találok szavakat az undorra, ami bennem van.
2019. febr. 16. 16:29
 13/17 anonim ***** válasza:
46%

10-es én sem találok szavakat az undorra, ami bennem van

Húha, akkor nagyon undorító lehetsz belül, ha szavakat se találsz rá, hogy kifejezd

2019. febr. 16. 18:12
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Csinaltuk a barátnőmmel. Ő vetette fel, miután párszor megujjazott. Élvezem. Ő mégjobban. Azóta folyton akarja. Gyakrabban mint én. Pasi vagyok.
2019. febr. 16. 18:28
 15/17 anonim ***** válasza:
0%
13-as, tudom, hogy próbáltál vicces lenni és beoltani, de nem jött össze. Irány vissza suliba, szövegértési gondjaid vannak. Az, hogy undor van bennem, amit valami kivált teljesen más, mint az, hogy "undorító vagyok". Te nagyon buta vagy, hiába próbálsz úgy tenni, mintha okos lennél, nem sikerült.
2019. febr. 16. 18:53
 16/17 anonim ***** válasza:
33%
15, A Te intelligenciád pedig elismerésreméltó. Példaképértékű vagy és örülök, hogy üzeneteket válthattam egy ilyen csodás felhasználóval! (ezt komolyan gondolom!!!!!) Szép estét kívánok!
2019. febr. 16. 19:52
 17/17 anonim ***** válasza:
91%
Igen, es azota benne is maradtam a dologban.
2019. febr. 18. 05:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!