Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az baj ha egy lányt érdekel a családi szex témája? Mármint sosem csinálnám, de úgy olvasva. Ti is vagytok így?
Nem csinálnám ,de vannak ilyen testvéred szextortenetek ,azokat jó olvasni
L
Akkor olvassatok pszichológiát. Nem az van belénk kódolva, hogy a tesóval tilos. Az van belénk kódolva, hogy akivel együtt nőttél fel, ahhoz nem vonzódsz szexuálisan, és jó esetben a tesók együtt nőnek fel. Vannak olyan testvérpárok, akik külön nőttek fel, és köztük ébredhet vonzalom. Épp ezért sajnos az apa is csinálhat ilyet a lányával, ez inkább erkölcsi kérdés, mintsem biológiai gát.
Vannak bizonyos természeti népek állítólag, ahol már gyerekkorban kiválasztják a leendő házastársat, és együtt nőnek fel, az ő nemi életük is katasztrófális. Ezért is nem hiteles pl. az olyan sztori, mint a Tövismadarak, ahol a kislány beleszeret az őt nevelgető felnőtt papba.
Én is olvasok ilyen témájút pedig férfi vagyok. De én képtelen lennék bármilyen rokonnal illetve családtaggal bármiféle ilyen dolgot csinálni, még fel se áll.
A kérdésedre a válaszom addig semmi gond amíg nem valósítod meg. Egyébként a történetek túlnyomó része kamu. Én is ìrtam 3-4 iyen témájú dolgot, ellégé valóság hű és részletes és egy szó se igaz az egészből.
30/F
Szerintem nem kód.
Akivel együtt nősz fel, minden nap látod, azt megszokod. Nem érdekel. Ha mégis akkor meg a társadalmilag belénk nevelt tabu tart viasza.
Ha mégse akkor meg sikeresen kiélheti az ember a fantáziáját történetekkel, filmwkkel.
Ezen kívül ott a felvilávosítás, hogy a közdli hozzátartozók közös gyermeke gyakran genetikailag sérült.
Ha mindezek után mévis megtenné, akkor kell a másik fél részéről is az ez íránti érdeklődés.
Szóval rengeteg minden szól az ellen, hogy megtörténjen.
Ha mévis akkor meg remélni tudja az em er, hogy legalább védekeznek.
Engem is nagyon izgatnak az ilyen témák történetek..!
f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!