Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Idővel más férfiak is tágabbna...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Idővel más férfiak is tágabbnak érzik a barátnőjüket? Pl, miután már hosszabb ideje rendszeresen élnek szexuális életet?

Figyelt kérdés

Eddig három hosszabb kapcsolatom volt. Az első pár hónapban mindig nagyon szűknek éreztem a barátnőimet, utána azonban idővel már kevésbé voltak szűkek, és nem a bejáratra gondolok, hanem arra az érzésre ahogy körülölel az egész "barlangocska"..

És nem kell félreérteni, nem arról beszélek, hogy szélsőségesen kitágultak volna, nem volt öklözés meg ilyenek, szimplán annyi, hogy néhány kivétellel minden nap szeretkeztünk.

Az új barátnőim pedig mindig szűkebbnek érződtek mint az utolsó szex az előzővel.. aztán idővel ugyanaz az érzés lett velük is.

Egyik barátnőm nagyon profin szorított rá, de ő is akkor volt igazán szűk amikor megszorította, egyébként érezhetően tágabb volt idővel.

Gondolom normális dolog, hogy a lányok tágulnak ha rendszeresen igénybe van véve a nemiszervük, kérdés, hogy mondjuk mennyi idő kell, hogy visszaszűküljön az "eredeti állapotra", pl megérné emiatt csak hetente vagy kéthetente szexelni, hogy ne tágítsam ki a barátnőm és tovább nagyon szűk maradjon?

Egyébként az egyik barátnőmet kérdeztem arról, hogy nem-e érez kevésbé vagy kisebbnek mint az elején, és azt mondta, hogy nem, pontosan ugyanazt érzi mint az első alkalmakkor.

Szóval furcsa ez az egész.

Egyébként meg nincs nagy méretem, pontosan négy centi átmérőjű a péniszem.

2019. febr. 15. 16:56
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
2019. febr. 15. 19:38
 22/27 anonim ***** válasza:
92%

Ahogy a cikekk is írják a vaginizmus nem szervi hanem lelki betegség.

Ahhoz hogy javuljon a lelket kell gyógyítani nem a hüvelyt.

Semmilyen tágító nem fog ezen segíteni.

2019. febr. 15. 19:41
 23/27 A kérdező kommentje:

:D

sikerült tönkretenni egy nem hozzád szóló kérdést.

2019. febr. 15. 19:54
 24/27 anonim ***** válasza:
91%

Ez egy anonim oldal itt nincs olyan, hogy nem hozzád szoló kérdés.

35/F

2019. febr. 15. 20:31
 25/27 anonim ***** válasza:
81%
Kėrdezõ ne hisztizz már mint egy kislány.Feltettėl egy kėrdėst válaszokra várva.Arròl nem tehetünk ,hogy neked ezek a válaszok nem tetszenek.Amùgy meg mindenki hozzászòlhat bármelyik kėrdėshez,amig a moderátor engedi.
2019. febr. 15. 20:34
 26/27 anonim ***** válasza:
73%
Mindig van egy ilyen ostoba fafejű, aki azt várja hogy alátámasszák a kérdését, ami ha nem történik meg, akkor mindenmi szemét, és hogy gondolja, hogy ide mer egyáltalán írni. Csak nyomja a xart megállás nélkül.
2019. febr. 15. 23:07
 27/27 anonim ***** válasza:
100%

Leírtad a vélt tapasztalatod, majd leoltottad azokat akik nem értettek egyet.

Fogadd el, hogy másoknak meg más a tapasztalatuk.

Egyébként én sem értem miért érzed egy idő után tágabbnak a nőid. Lehet hogy már nem annyira kemény a farkad, vagy a nők egyre jobban felizgulnak minél jobban összeszoktok és nagyon síkosak lesznek, ami kissé tompítja az érzést. Ezeket tudom elképzelni.

2019. febr. 15. 23:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!