Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk. Van más is úgy vele,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk. Van más is úgy vele, hogy sokszor jobb a maszturbálás, mint a szex?

Figyelt kérdés
Félreértés ne essék, imádok szexelni, összebújni egy lánnyal, érezni a testét, az illatát, kielégíteni, ilyenek. De, néha azt érzem, hogy a farkamnak jobb az, ha kiverem szépen kézzel. Nem vonja el a figyelmem semmi más, csak arra koncentrálok, hogy jó legyen a tempó, ha akarok lassítok, ha akarok, gyorsítok, úgy szorítom, ahogy jólesik, vagy ha úgy érzem, hogy el kell élvezzek, akkor nyugodtan kiengedem, nem mint a szex esetében, mikor próbálja az ember minél jobban elhúzni. Tehát a lényeg az egészben, hogy szerintem jobban ki tudok elégülni maszturbálással, mint szex után, mikor csomó másik dologra kell figyelni, és nem is úgy történik minden sokszor, ahogy kéne. Nektek mi a véleményetek erről? Félreértés ne essék, a puncit is imádom, csak na.

2019. febr. 15. 16:29
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
A maszturbálás is sex. S..r a kérdés...
2019. febr. 16. 00:29
 12/13 anonim ***** válasza:
A szexben az a legjobb szerintem hogy mikor elélvezel, hozzá tudsz simulni egy másik húsvér testhez, az fejben nagyon sokat tesz hozzá nekem. Na meg persze a látvány, ami felizgat. A hokizás viszont szerintem is tud néha jobb lenni, ha nagyon rákoncentrálok akkor ájulás közeli élmény is lehet a spriccelés. :D
2019. febr. 17. 12:43
 13/13 anonim ***** válasza:
Jó verni ennyi.
2019. febr. 17. 17:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!