Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden nap masztizok, lehet, hogy ezért nem tudok elmenni szex közben? 24/L
Ha gondolod segíthetek 24/F ;)
Viccet félretéve, egyébként valószínüleg van benne valami, mert ha hozzászoksz a masztihoz akkor nem biztos, hogy összejön a dolog a sráccal, mert ő hamarabb elmegy és annyi. Persze ha normális akkor kinyal és te is elmész.
Próbálj meg kevesebbet masztizni és akkor működni fog a dolog.
1-es, azt se tudod, hogy néz ki. :D
Ezek a gondolatok meg, hogy miután dugott egy pasi még nyaljon... A pasi előtte nyaljn akkor hosszabb ideig, mert miután egy pasi kiadott magából mindent elfárad, mi nem úgy működünk, soha nem értettem azokat a kommenteket, akik azt várták/javasolták, hogy miután a pasi elment még kényeztesse a nőt. Kényeztesse a pasi, de előtte, el nem tudnám képezlni, hogy utána nyaljak ki egy nőt...
Eric Griffin:
Ez most komoly?
Én előtte is és utána is szívesen megteszem.
Nem használunk gumit, és még csak ki sem szállok.
Szóval így is simán megteszem.
De a nyelvemet nem teszem be a hüvelybe, amúgy is minek...
De az sem zavarna ha olyan lenne, belőlem jött ki.
Te csipesszel fogod meg a péniszedet, meg a párod "testréseit"? :D
1es vagyok. Ha esetleg nem jött volna le a dologból csipkelődésnek szántam. Nyilván nem ugrok rá minden nőre.
Viszont, ha szereted a párod, akkor arra kell törekedned, hogy neki is jó legyen. Ennyire önző azért ne legyen egy olyan intim dolog mint a szex. Megdugod elmész ő meg közel jár és semmi. Gondolj bele, ha azzal kínozna a párod, hogy felspanol, már éppen ott jársz, hogy húbammeg aztán hirtelen abbahagyná. Kénytelen lennél magadnak befejezni, vagy csak megvárod míg holnap talán tovább tart még 10 perccel.
Nem hat jól egy kapcsolatra ha az egyik fél kielégítetlen marad. Előbb-utóbb keresnek mást.
A nyalás meg.. szerintem azért van sd hogy megbeszéld vele, hogy hova mész el, mikor, és hogy ő elment-e már. Ha nem akkor szépen máshova lősz és tudsz nyalni, és nem kerül a töltelék a szádba. Ha gumival csináljátok akoor erre esály sincs és akadálymentes a nyalás.
1-esnek van igaza. Kevesebbet maszturbalj azt tudom javasolni.
Most amugy nem ertem mit undorodtok itt a szex utani kenyeztetestol. Van aki arra is gondol, hogy a masik felnek is jo legyen, es ha mar tenyleg ennyire fontos neki a masik orome nem csak a sajat orome, akkor miert ne tehetne meg, hogy kinyalja? Miert a csajok szajaba bele lehet elvezni? Belole jott elvegre. Akkor undi az en parom is mert, ha veletlen elobb elmegy, de azt akarja, hogy en is elmenjek, mert figyelmes ebben is es ezt pont nyalassal teszi? A normalis pasi igen is odafigyel ebben is a parjara es nem az undor jar az eszeben. Le lehet pontozni nyugodtan, de ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!