Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lehet abból baj ha sokat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet abból baj ha sokat masztizok?

Figyelt kérdés

Elég gyakran masztizok, mivel nincs senkim, és hallottam már olyat, hogy aki sokat maszturbál az egy idő után nem fogja kívánni a szexet, vagy nehezebben fog majd elélvezni. Mit gondoltok, ez így van?

18/L

2017. aug. 30. 17:04
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

annyiban igaz lehet, hogy nehezebben mész el, mert a kezedhez/eszközhöz szoksz, de ha változatosan csinálod, akkor csökkented ennek az esélyét

élvezd ki :)

2017. aug. 30. 17:06
 2/5 anonim ***** válasza:
Ma már 2x megvolt. Ugyan úgy kívánom a szexet. Ez csak egy tévhit, nem ezen múlik.
2017. aug. 30. 17:06
 3/5 anonim ***** válasza:

Én eléggé rákaptam a masztira,vibrátorra... rengetegszer szeretkeztem már stb,de nem tudtam elélvezni sehogy sem

:(

2017. aug. 30. 17:09
 4/5 anonim ***** válasza:
49%
Nem. Hajrá! :).
2017. aug. 30. 17:14
 5/5 anonim ***** válasza:
73%
Túlságosan megszokhatod a saját kezedet, ritmusodat, stílusodat és nehezebb lehet elélvezned szexnél. Csináld csak, de ne eszeveszettül sokszor és legyél változatos. Plusz majd kommunikálj őszintén a paliddal kekszelésnél, nehogy ne élvezkedj! :D
2017. aug. 30. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!