Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért "ijednek meg" a nők az olyan pasiktól, akik néha vágynak a szexmentes összebújásra is?
Egy jó kapcsolatban fontos a szex, de én néha pasiként is vágyok rá, hogy csak simánösszebújva pihenjünk/aludjunk. Amikor valahogy nem a szexre vágyom, hanem csak arra, hogy átölelhessem a nőt... az intimitásra.
Sok nő értetlenül áll ez előtt, amikor felhozom. Volt olyan, akivel pont emaitt maradt abba a találkozgatás és a randizás, mert hogy ez nem férfias viselkedés. o.O
Tényleg akkora bűn, ha egy pasinak is vannak érzelmesebb vágyai, és nem csak a szex fontos neki?
Ritka az iyen pasi.
Átalában a legtöbb pasi úton útfêlen dugni akar
Igazából én se találkoztam olyan pasival aknek ilyen igényei vannak mint neked . de ez nem jelenti azt hogy nem vagy férfias
Köszönöm az eddigi válaszokat!
#2-es: Picit félreértettél. Az, hogy nekem is fontos az összebújás, még nem azt jelenti, hogy a szexben nem tudok más lenni. Nagyon nagyot tévedsz, ha azt hiszed, hogy a szexben is csak a cukormázzal leöntött, csöpögős romantikát szeretem. Igaz a gyertyafényeket sem vetem meg, de a gyertyát nem csak erre lehet használni. A BDSM is tartogat lehetőségeket a bevetésére. Aki viszont a Szürke ötven árnyalat c. borzalomra asszociál ezek alapján, az rossz uton jár. Az a film egy hulladék, ha az igazi hátterét vizsgáljuk ennek a játéknak.
Peldául egy fenekelés után extrán fontos a nőnek, hogy valaki átölelje és cirógassa, ami a filmből szinte teljesen hiányzott. Ott csak a brutalitás lett bemutatva, ami nem menő. Az igazi BDSM játék nem erről szól.
Szóval elég nyitottnak tartom magam a szexben és szeretek dominálni, de ettől függetlenül én is vágyom néha a gyengédségre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!