Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok, ti ha bulizni mentek mindig keszel alltok a kefelesre?

"De sok ringyó van! 😀"
Aha csak a válaszadók nagy része igazából pasi. Amúgy meg felraktok ilyen kérdéseket de ha valaki igennel felel akkor már ringyó, ti meg persze szentek amikor srácok közül 10

...10 ből 9 ezzel a reménnyel megy bulizni.
Amúgy rendszeresen gyantáztatok, magam miatt mert máshogy nem érzem jól magam, és nem, nem fordult még elő hogy egy buliban való ismerkedés után egyből lefeküdtem volna valakivel, és nem is fog.

"Hogy várod el, hogy utána bárki komolyan vegyen."
Ha ezt nekem írtad akkor nem várom el ugyanis nem csináltam soha ilyet és nem is fogok.
De szerintem rohadt kétszínű ha egy pasi ilyenekre hajt, erre van igénye aztán meg r.bancozza őket. Ő se különb semmivel.
Akinek nem inge...

16-os nem neked írtam. Ahogy írtad, akinek nem inge nem veszi magára.
Én nem keresek egyéjszakásokat, soha nem is volt. A lánytól is elvárom hogy ne legyen neki. Feminizmus ide vagy oda, nem fogok olyannak udvarolni, aki múlt nyáron széttette a lábát két feles meg egy szép szempár láttán. Undorító az ilyen viselkedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!