Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mikor elmentek bulizni csajok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor elmentek bulizni csajok ti pasit mentek felszedni, vagy csak bulizni?

Figyelt kérdés
Az egyik csajjal folyamat néztük egymást, vajon akart valamit?
2018. jan. 7. 16:14
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
94%

Már nem járok bulizni, férjhez mentem. Viszont amikor fiatalabb és független voltam és jártam bulizni, akkor bulizni jártam, nem pasizni, a pasis dolgok meg csak úgy alakultak. Én soha nem kezdeményeztem senkinél, szerintem a legelső lépés nem is a nő dolga, hanem a pasié. Tehát ha volt olyan pasi, aki nekem is tetszett és kezdeményezett, akkor megismerkedtünk.

Szóval ha valaki tetszik, akkor javaslom, hogy tedd meg az első lépést és ne csak a fejedet törd, hogy miért nézegetett.:)

2018. jan. 7. 16:18
 2/13 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy mindig izgulok, nem tudom miért.
2018. jan. 7. 16:21
 3/13 anonim ***** válasza:
Ha alkohol hatása alatt is izgulsz beszoptad rendesen
2018. jan. 7. 16:22
 4/13 anonim ***** válasza:
Én meg nem izgulok józanul sem, nézni és rám mosolyogni is gyakran szoktak, de fogalmam sincs mit kéne mondani ha odamegyek. Pedig sokszor látok olyant, hogy valaki egy órán át beszél frissen megismert nővel, de ötletem sincs, hogy miről lehet ennyit beszélni.
2018. jan. 7. 16:26
 5/13 A kérdező kommentje:
De nem ittam, mert vezettem
2018. jan. 7. 16:26
 6/13 anonim ***** válasza:
Az csak úgy alakuk, nőkent sokkal könnyebben szokott menni
2018. jan. 7. 16:28
 7/13 A kérdező kommentje:
Hát azt elhiszem
2018. jan. 7. 16:31
 8/13 anonim ***** válasza:
Figyelj, a lábujjkörmödről is elbeszélget veled a csaj, ha bejössz neki. Ha meg nem mind1 mit mondanál, vagy milyen művelt vagy
2018. jan. 7. 16:33
 9/13 A kérdező kommentje:
Jó de olyan nincs hogy a csaj kezdemenyezzen?
2018. jan. 7. 16:36
 10/13 anonim ***** válasza:
Hogy ne lenne, de sokan nem vágják le.
2018. jan. 7. 16:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!