Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A maszti sem segít, alkalmit kell keresnem? Milyen egy alkalmi partnerrel?
Milyen tapasztalatok vannak alkalmi partnerrel?
Nem bántad meg utána?
Sikerült megválosítani a vágyakat?
Kicsit rossz indulatú leszek, de mi lesz veled tavasszal? amikor odakint rügyeznek a fák, bagzanak a nyulak, csiripelnek a madarak.... szerelem a levegőben...
De a viccet félretéve, pasiként mondom neked, csak akkor keress alkalmi partnert ha úgy érzed, hogy nem fogod megbánni, és csakis igényes értelmes partnert válassz, akivel a játékszabályokat előre tisztázzátok.. F
Nekem csak jó tapasztalataim vannak alkalmi partnerrel való szexben. Bár nem volt sok csak 2 ilyen pasi,de nem bántam meg h bele mentem.
Nem minden vágyamat, de a legtöbbet sikerült megvalósítaniuk.
Miért nem pasit keresel? Aki alkalmit keres az kiirhatná magára hogy "hè csak dugni akarok felelősségről és tartásról hallani sem szeretnék"
És ez máris beáraz téged egy bizonyos rètegbe amihez egy jobb érzésű ember hozzá sem szívesen nyúlna... Tehát a macsókból is csak a legalja jutna neked :/ biztosan ezt szeretnéd?
Nyilván azért nem mert akkor alkalmazkodni kell a másikhoz. De arra a fél órára elég bárki. Talán benne lennék egyszer de úgy h pl buliból felvinni valakit, de attól félek hogy nem tudnék egy jót nyalni, mert lehet valami olyanja van amitől lerohad a nyelvem...
Egyébként tinderen ösazeszedheted a legalja pasikat akik megtennék szívesen, de ha véletlen gáz van akkor eltűnnek.
Volt alkalmi partnerem, de simán ellettem volna nélküle.
Pont azt a részét nem tudták megadni, amire szükségem lenne.
Az egyik kifejezetten rossz volt, egy másik pedig nem törődött velem se előtte, se utána. A harmadik egy érzelmes lány volt, akivel gyengéd lehettem és értékelte a törődést, nem csak a puncija vezérelte.
Innen majd valogathatsz
Minden második válaszoló látatlanban kinyalna bármilyen nőneműt (legalábbis ezt állítja) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!