Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan kell egy szűz lányba...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell egy szűz lányba hatolni?

Figyelt kérdés

Még szűz a barátnőm, én már nem, viszont még nagyon tapasztalatlan vagyok. Az szeretném hogy jó legyen neki élete első szexe.

Hogyan csináljam hogy a lehető legkevésbé fájjon neki? A szűzhártya kb milyen mélyen van? Lassan toljam be, vagy hirtelen?

Azt mondta hogy magát még sosem ujjazta, azt is én csináltam neki először, és eleinte fájt neki, pedig be volt nedvesedve rendesen.

2019. febr. 14. 21:06
 1/6 anonim ***** válasza:
9%
Hogy kell? Análisan <3
2019. febr. 14. 21:08
 2/6 anonim ***** válasza:

figyelj rá minél jobban, ha kéri akkor azonnal állj meg

picit fájni fog neki, de az normális

2019. febr. 14. 21:10
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Semmiképpen se hirtelen, mert szörnyű tapasztalatokat fog szerezni és lehet elmegy a kedve a szextől.

Lassú, figyelmes és óvatos legyél!

Semmi olyat ne csinálj, amit nem szeretne!

2019. febr. 14. 21:15
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Először csak óvatosan, ujjal. Ha megengedi és megtennéd akkor nyald ki előjátékként. Mikor már elég nedves, akkor húzz óvszert, és fogd meg a farkad. Finoman dörzsöld a makkod a puncijához, majd egy picivel később óvatosan, lassan hatolj be.

Utána lassan vegyétek fel a ritmust, és mehet ameddig bírjátok. Ha ügyes vagy akkor minden nap rád lesz gerjedve ;)

2019. febr. 14. 21:28
 5/6 Bummer ***** válasza:

#4 jól összefoglalta de kiegêszíteném.

Kommunikáljatok közben, meg beszéljetek előtte róla (ha még nem tettétek). Miket csinált eddig már, miket érzett, stb.

Vannak nők akik már jobban ismerik a testük és van aki semmit magáról se.

Ez fontos mert van olyan nő amelyik az első percek a kicsit intenzívebb fájdalmat szereti de tudja hogy hamar múlik, van amelyiknek nem is egy alkalom kell hogy valódi aktus legyen addig csak "kóstoló", és van aki bármit csinálsz az első kellemetlen lesz érzésre inkább de attól még élvezi az együttlétet.

2019. febr. 14. 21:37
 6/6 anonim ***** válasza:
Hát ha még csak egyszer volt ujjazva, azt is te csináltad neki, akkor készulj fel rá, hogy fájni fog neki, és valoszinuleg nyafogni fog kicsit. De hát mit tudsz tenni. Legy megerto, lassu. Es ne eroltesd neki. Majd belejon.
2019. febr. 15. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!