Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mennyire jönnek be Nektek a fiús nők?
Figyelt kérdés
Olyanokra gondolok, akik kinézetükben nőiesek, pl hosszú haj, szép arc, de pl. káromkodik, domináns, stb.2019. febr. 14. 18:04
3/14 anonim válasza:
Nekem a külsőleg fiús nők bejönnek.
4/14 A kérdező kommentje:
ismerek ilyen nőt, de elég fura elképzelnem, hogy ez bejön s pasiknak, inkább gondolom leszbinek..
2019. febr. 14. 18:09
6/14 anonim válasza:
alapból nem jön be ha káromkodik egy nő és az, hogy valaki domináns az nem férfi jellemző!
F
8/14 A kérdező kommentje:
domináns, csúnyán beszél, férfias a járása, ülése
2019. febr. 14. 19:21
9/14 anonim válasza:
Én nő létemre mindig úgy ülök mint egy férfi és ezzel könnyen el tudom riasztani a pasikat.😂
10/14 anonim válasza:
Nekem több fiús barátnőm volt már. Valamennyire jobban is szeretem őket, mert nem csak az az alárendelt döntésképtelen csitrik, hanem elképzeléseik vannak és határozottabbak. Bár épp emiatt volt pár vita is a kapcsolataimban, ugyanis az exeim is domináns alkatok voltak, én végképp az vagyok, aztán ha a két vélemény vagy terv ütközött, ott aztán volt vita :D De a vége mindig egy közös megoldás volt.
Szerintem csak olyan pasi fél egy domináns nőtől, aki nem elég tökös és nem tud férfiként viselkedni,vagy csak gyáva és fél a kihívástól :D
Nem baj, legalább megmaradnak nekem az ilyen leányzók :D
25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!