Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak a saját dolgomat nehezítem meg ha így viselkedem?
Minden fejben dől el. Ha azt hiszed, h kevés akkor itt írhatunk akármit. Tok mind1 hányan mondjak, h elég.
Nekem is annyi van, senki nem panaszkodott, pedig volt jó pár.
Mivel pocsék a szemmértékem, elővettem egy vonalzót.
A 14 cm olyan hosszú, hogy mindkét kezemre szükségem van ahhoz, hogy marokra fogjam és teljesen lefedjem. (Oké; nekem kicsit kisebb kezem van, mint egy átlag nőnek, de most nem ez a lényeg.)
A 14 centit a hasamhoz mértem (a hüvelyemtől). Valamivel a köldököm alatt ér véget. A mérés nyilván nem pontos mert nem veszem figyelembe a görbületet, se azt, mennyire férnél hozzám. Nem tudom, pontosan mennyit nyúlik a hüvelyem igzalom hatására, de úgy saccolom, hogy mély behatolás esetén pont végigérnél bennem. A lányoknak is van egy adott hosszuk, és tudtommal nekünk is más és más.
Miért írtam ezt le? Hogy lásd, hogy a “14 cm pont elég, átlagos” nem csak egy klisés, agyon használt, üres sor amivel a “kis” péniszű férfiakat vigasztaljuk. Tényleg vannak olyan lányok, nők, akiknek ez a méret pont elég. Remélem a méregetésem valamennyire meg tud győzni erről, különben feleslegesen manővereztem :)
Szóval emiatt ne aggódj; az a 14 centi a világon semmiben sem fog meggátolni és nem is olyan kicsi, mint ahogy gondolod. Csak nyugalom, közelíts nyugodtan a lányokhoz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!