Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy átlagos pénisz méret sok nőnek nem megfelelő?
Nyugi, nem lesz lehetőséged sokat kipróbálni. Napi "átlagos péniszméret kicsi-e a nőknek" kérdés is megvolt.🤣🤣
De azért, hogy ne csak trollkodjak, leírom neked is. A nők nagy része tökéletesen elégedett vele. Nem a méret a lényeg. Általában a nagyobbal rendelkezők azt hiszik, hogy ez elég a jó szexhez. Hát, nem!
Minden átlagos vagy kisebb méretű pali megkapja ezt a választ amit itt írtok.
De sajnos fontos a méret is ;)
Pontozzatok le, de ez az igazság 😘
2-es vagyok. 3-as, ne vedd egy kalap alá a nőket. Neked lehet, hogy jobb a nagyobb, de nekem nem kell nagy. Páromnak átlagos (kinek mi, szerintem 16-17cm), de az is sok nekem néha. Exemnek nagy volt, és sokszor bizony nem a gyönyörtől nem tudtam lábraállni, hanem a fájdalomtól...
Szóval. Kinek mi :)
Sok nőnek megfelelő az átlagos pénisz. Az többet számít h h tudod használni a péniszedet.
L
egy átlagos méret a legtöbb lánynak elegendő. Azért átlagos, mert átlagos punciba való
ne ilyen kidumáid legyenek, mert itt sokan "azért nem csajoznak", mert csak 15 centi... Míg az összes lányt addig 14 centis dug...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!