Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolatban levők?!
Figyelt kérdés
Ti szoktatok beszélgetni a szexről a kapcsolat elején? Ki mit szeret, mit nem,vagy éppen mire vágyik?
Egyes emberek azt mondják nem mutatni,ès beszélni kell róla,hanem csinálni.
2019. febr. 11. 23:16
11/11 A kérdező kommentje:
Igen, nyilván én se arra gondoltam,hogy mindent eltervezzünk s megbeszélünk.
Hanem amit amit már itt többen is irtak,hogy ki mit szeret,kinek mi fér bele,illetve ki hogyan szereti a dolgokat...
Spontán dolgokat szeretem én is,s nem azt ha.minden megvan tervezve.
Hiába kezd el ujjazni mondjuk ha engem nem izgat. Ez csak egy példa volt.
Egy párnál szerintem igen is az is lényeg,hogy ne csak csináljuk mint az állatok.
Csak kiváncsi lettem volna mások véleményére is. :)
2019. febr. 12. 13:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!