Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lanyok szeretik ha kemenye megvannak dugva?
gondolom a "jól megdugnak" mindenkinél más, úgy mint ahogy mindenkinél más, hogy "jól leitta magát". Valaki hányásig, valaki csak alvásig
Nálunk a jól megdugás otthon azt jelenti, hogy kemény, gyors, 180-as pulzusú, végén óriási orgazmusú szex.
A legtöbb embernek ez bejön, még akkor is ha a romantikát kedveli, néha kívánja az állatias szexet, ahol egy kemény farok csúszkál egy kiéhezett punciban és semmi több, max karmolászás és hajhúzogatás.
Amikor kaparja a falat és leizzadt keményen és azt mondja h imádja a farkamat is :) Nagyon szeretem így megcsinálni a partnereimet :)
F
Igen, én többnyire csak azt szeretem.
Akkor mondom azt h most jól megdugott engem a pasi mikor szex után sem térek magamhoz, önkívületi állapotban vagyok, csak érzem h h lüktet még mindig a puncim, és h ha felkelek akkor remegnek a lábaim és alig tudok menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!