Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők mi a véleményetek egy 21cm hosszú és 5,5cm vastag péniszről?
Egy próbát meg érne
De szerintem nagy lenne :/
L
El vannak àjulva tõle, imàdjàk a làtvànyt... De aktus kōzben elvàrjàk azèrt az òvatossàgot.
Nekem legalàbbis ez a tapasztalatom a magyar nõkkel.
Üdv, egy fekete pasi 23 centissel.
Nekem a "rendeltetésszerű használatra alkalmatlan" kategória lenne.
A vastagsága miatt eleve a "mission impossible" méret részemről, szóval az már tök mindegy lenne, hogy túl hosszú is.
(Mert amíg a hosszúság "csak" odafigyelés és önkontroll kérdése a férfi részéről, hogy olyan mély legyen a behatolás, amivel még nem okoz fájdalmat azzal, hogy a méhszájamat döfködi, addig a vastagság tud kizáró tényező lenni.)
Nyilván van olyan nő, akinek nem okozna gondot ez a vastagság, vagy akár a hossz sem, meg biztos olyan is, akinek ez akár az ideális méret - nekem viszont egy ilyen pénisz puszta látványától is már hermetikusan lezárna a puncim. xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!