Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, titeket mennyire izgatna fel, ha harisnyaviselet után a partneretek szívesen szopogatná harisnyában a lábujjaitokat, nyalná a talpaitokat?
Figyelt kérdés
Jól meg is nyomkodná, masszírozná a lábakat, aztán lehúznà a harisnyát és úgy folytatná a kényeztetést.
Mindezt pár percig, mint előjáték része, természetesen nem csak erre izgul, és alaposan felizgatna mindenhogyan, mindenhol titeket.
Kor jöhet.
2019. febr. 11. 13:35
1/8 anonim válasza:
Nem izgat különösebben..
De nincs bajom a lábfétisel
25
2/8 anonim válasza:
Nincs bajom a lábfétissel, de csak tisztán, illatosan.
3/8 anonim válasza:
Számomra pont olyan izgató mintha egy vileda szivaccsal megmosná a talpamat. Esetleg törölgetés után meg egy jó kis gumicsizmát is felsegítene.
5/8 baby_berry válasza:
Nincs bajom a lábfétissel de kicsit fura lenne...
L
6/8 anonim válasza:
Az én barátom is lábfétises, de csak "enyhébb" fokozaton, szereti nézni ha mezítláb vagyok, meg időnként puszilgatni és simogatni. Egy ilyen nyalós-szopogatós dolog nekem már túl sok lenne.
20L
7/8 anonim válasza:
Harisnyaviselet után=büddentő talpszaginyali?
8/8 anonim válasza:
7-es büddentő talpszaginyali micsoda kifejezés :D Ez jó xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!