Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés a férfinak, ha a nő tocsog?
Figyelt kérdés
Ha mondjuk lovaglás közben már szinte folyik a nő.
Ez milyen érzés egy férfinak?
2019. febr. 11. 00:00
4/23 anonim válasza:
Nagyon jó érzés. Nem csak fizikailag jó érzés, mert jobban csúszik, hanem az agyamnak is mert olyankor tudatosul bennem hogy nekem szól, miattam olyan jó nedves...
5/23 anonim válasza:
Ha kisebb méretű, akkor nem biztos hogy ölül neki, mert így alig érez valamit és állandóan kicsúszik neki. Ha nagyobb méretű, akkor örül neki, elvezi és küldi neki tovább, amíg szétázik az ágy.
6/23 anonim válasza:
Utolsó, te szűzként ezt honna tudod? Amúgy meg finom, egészséges tele vitaminnal
8/23 anonim válasza:
Imádom már most felidézve is jó :D
9/23 anonim válasza:
Az egy dicséret, hogy valamit jól csinálok! Szerintem fantasztikus érzés:)
10/23 anonim válasza:
Én imádom.
Főleg mikor először nyúlok a bugyijába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!