Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férinál az anyagi helyzete és a lakhelye dönti el, hogy csak prostituáltakkal szexelhet-e vagy átlagos nőkkel is?
Figyelt kérdés
2019. febr. 10. 12:25
11/15 anonim válasza:
Utolsó: Én nem csinos pofi alapján ítélek.
12/15 anonim válasza:
Nos elmondom én miért nem szexelek szegényebb pasival. Nem azért mert kell a pénze.. van jól fizető munkám, lakásom is. Nem szorulok senki pénzére. Egyszer ismerkedtem a neten egy pasival. Akkoriban senkim nem volt. Jól nézett ki. Alap járaton nem érdekelt h van e pénze. De amikor elhív magához és egy mocskos lebújt látok. A büdős olcsó kínai kölnijétől bűzölög. A haja olyan korpás mintha havazna és közli h nincs óvszer mert nem tudott venni. Plusz még olyan szőrős is mint egy medve. Hát már elnézést... nekem ez nem vonzó. Igen megszoktam egy életstílust. És nem bántom a szegényeket. Nem alázom meg. De valljuk be többségben a pénzhiány miatt ápolatlanok. Tudom biztosan van kivétel. De egy alkalminál már nem akarok meglepetéseket. Nem kell Brad Pittnek lenni. Nem kell Audival meg pénztárcával villogni, de most őszintén miért adjunk lejebb az igényeinkből? Ti is szívesebben szexeltek egy dekoratívabb, ápolt, kellemes illatú és csinosan felöltözött nővel mint kócos, rágott körmű, 10kg vakolat alatt is ragyás, zsiros hajú és tipikus vattacukros parfümös lánnyal. Énis szívesebben töltök el egy estét azzal aki a saját tiszta lakásában egy pohár borral megkínál és nem a szétnyúlt kockás ingjét kell gombolhatnom, meg amiatt égni h nincs óvszere sehol se. 25/N
13/15 anonim válasza:
Én csóró vagyok de legalább ápolt és van pénzem gumira, csak most lesz jól fizető állásom akkor én kiestem nálad a kosárból nálad?legyél szìves privátban válaszolni.
31/F
14/15 anonim válasza:
Mint írtam akkor nem volt senkim. Ma már másfél éve házas vagyok és 3 hónapos terhes. Értelemszerűen így mindenki kiesik nekem már..
15/15 anonim válasza:
Öreg vagyok, kicsit túlsúlyos, és nincs semmim csak az ami a lábam között van, és még véletlen sem csúszik fel az agyam helyére.
Ám megfelelő intelligenciával rendelkezem ahhoz, hogy bármikor, bárkivel, bármiről beszélgessek, ismerkedjek.
Így aztán többségében meg is szerzem aki nekem kell...
Kopasz vagyok és vadász... ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!