Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bűn az, ha egy másik férfival beszélgetek?
Figyelt kérdés
Van pasim2019. febr. 10. 12:22
11/24 anonim válasza:
A pároddal szemben nem korrekt a viselkedésed!
12/24 A kérdező kommentje:
Jaj ,de olyan nehéz ,nem tudom mit csináljak.
2019. febr. 10. 12:59
13/24 anonim válasza:
Tetszik nagyon a másik férfi?
Hány éves csaj vagy?
14/24 anonim válasza:
A régi bölcsesség szerint válaszd a másodikat, mert ha az elsőt szeretnéd, a másodikra nem vágynál, nem is állnál vele szóba.
15/24 anonim válasza:
Ez még nem bűn, de lehet h nem esne jól a pasidnak ha ezt megtudná.
L
16/24 anonim válasza:
Nem bűn, ha csak beszélgetésről lenne szó, a baj inkább az, hogy jól tudod, hogy bejössz neki és többet akarna tőled, még találkoztál is vele, szerintem a párodnak elég rosszul esne ha megtudná. Plusz a másik sráccal szemben se fair, hogy húzod az agyát. A kérdés az, hogy mit akarsz te tőle...egosimogatás? Vagy esetleg mást is?
17/24 Eric Griffin válasza:
Nem bűn. Mint ahogy az sem, hogy pár nap/hét múlva szétteszed neki a lábad. Ez nem bűn, csak szimplán gáz. Amúgy mizu?
18/24 anonim válasza:
Én is beszelgettem már pasival, de tudott róla a pasim és ő nem udvarolgatott és nekem nem ez volt a beszélgetés tárgya. ( közös hobby)
De én azt gondolom, ha a pasid nem a férjef és nincs gyereked, akkor “ szabad a vásár”.
19/24 anonim válasza:
18
Te mit szólnál hozzá ha kiderülne hogy a párod mással flörtölget meg találkozgat csak mert nem vagytok házasok? Nem. Ha valaki kapcsolatos van akkor ez gusztustalan a másik féllel szemben
20/24 A kérdező kommentje:
Nekem csak tetszik ,ahogy ez a másik férfi udvarol ennyire
2019. febr. 10. 17:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!