Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21 évesen kezdhetek impotens lenni?
Mostanában nem az igazi a merevedésem. Ki akarom verni akkor nehezen tudom felállítani. Ha pedig feláll és ha elengedem pár másodpercre akkor már kezd lankadni. Meg csak elélvezés előtt lesz kő kemény amúgy nem annyira kemény. Sokszor már éjszaka sem annyira kemény ha megmerevedik.
Én arra gondolok hogy az a bajom, hogy nagyon zavar az hogy nincs barátnőm. Nagyon sokszor vagyok szomorú emiatt, reggel amikor felkelek az az első dolog ami eszembe jut, hogy még mindig nincs barátnőm. Napközben magától már pár éve nem merevedik meg. Ez baj?
Szerintetek lelki oka van ennek inkább.
Ha lesz barátnőm akkor helyre fog jönni?
Lehet mert sokszor hidegek az ujjaim.
Pedig egészségesen élek, sportolok is.
Hányszor vered ki/milyen gyakran?
Nem lehet, hogy túl sokszor, ez okozhat ilyet.
2 es vagyok.
Ez lehet több okból.Szervi,és lelki probléma egyszerre. Mindkettőre van megoldás. De ez sajnos nem oldható meg otthon házi praktikákkal.
Kizárnám a testi problémát.
Hacsak nem vagy 200 kilós és nem szívsz el mindennap három doboz cigarettát, akkor nem lehet keringési problémád.
Szóval marad a lelki része. Szoktál sportolni? Rengeteget segítene, mert levezetnéd a stresszt és nem kattogna az agyad hülyeségeken.
Még bőven van időd csajozni, inkább élvezd ki, hogy szabad vagy és keress valami hobbit. (Az is amúgy segíthet összeakadni szimpatikus lányokkal.)
Az hogy csak úgy random meg akarsz dugni valakit, hogy ezt a problémát megoldd, elég béna ötlet, inkább lelki társat keress, mint kúrópajtikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!