Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21 évesen lehetek impotens?
Figyelt kérdés
Mostanában azt vettem észre hogy nehezen merevedik meg. Meg az elélvezés sem olyan jó érzés mint korábban.
Ha ki akarom verni nehezen áll fel és ha megmerevedik akkor ha pár mp ig nem érek hozzá akkor elkezd lankadni.
Régebben pedig nagyon sokat volt merev, és sokszor olyan kemény volt hogy már fájt.
Éjszaka és reggel merev, de nem az a kő kémény.
Volt hogy naponta vertem, most próbálnom ritkábban 2-3 naponta.
Sok dolog miatt szomorú vagyok, leginkább a lányok miatt.
Lehet hogy impotens vagyok?
Ha lány közelébe kerülök akkor lehet gond?
2018. dec. 16. 10:24
2/6 anonim válasza:
Valoszinuen nem vagy impotens 21 evesen de mint az elso is irta stressz vagy depresszio az inkabb befolyasolja
3/6 anonim válasza:
Nem vagy impotens, csak a stressz, szomorúság miatt h neked nem jut barátnő stb.Kihat a cerkádra is.
Ha majd nem görcsölsz rá a csaj dologra, akkor minden vissza áll.
4/6 anonim válasza:
Lehetni lehetsz de nem valoszinü. Az nem jo hir, hogy az elélvezés is más érzés mint eddig. keress fel orvost!
6/6 anonim válasza:
Én 20 évesen vagyok az (impotens) úgyhogy bármi lehetséges. Nekem semmilyen körülmények között nem áll fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!