Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a fiúk akik csak szexkapcsolatot akarnak nem félnek attól hogy beleszeretnek a partnerükbe?
Kedves 10es! A férfiaknak is vannak érzései. Nem mindenkinek de sokunknak.
Én nem félnék, hogy beleszeretek. A szerelem jó érzés és többet is ad mindkét félnek. Ha jó akkor miért féljek?
#12, bizony nagyon jó lenne, ha valóban más férfi is tudna így gondolkodni..
N
13, tud, csak azokat levegőnek nézitek..
az evolúció miatt egy nem elég tudatos nő túlságosan fölül választ amikor elkezd szexelni valakivel és aztán csodálkozik hogy a férfi nem akar majd komoly kapcsolatot vele. sok nő csak nála mindenben jobb pasival hajlandó megállapodni, míg mi átlag férfiak lehorgonyoznánk egy külsőben és belsőben is kb velünk egy szinten lévő nővel is, csak még ilyet is nagyon nehéz magunkba bolondítani, nem hogy felsőbb ligást. a legtöbb nő akit sikerült ágyba vinnem legalabb egy, de inkább 2-3 szinttel alattam volt, objektíven (értsd, sok ismerős egybehangzó véleménye alapján, nem csak szerintem), ezt hívják hipergamianak, hasonlóan kapcsolat gyilkos ösztön mint nálunk pasiknal a változatosságra/mag szórásra való igény.. szval nem egyszerű ez...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!