Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok véleményét szeretném...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok véleményét szeretném hallani lefelé ferdülő pénisszel kapcsolatban ha esetleg valakinek volt már tapasztalata hosszútávon? - hasonlóval az ossza meg kérem

Figyelt kérdés
(képet küldenék de csak lányoknak ha kérhetem,szeretnék véleményt hallani,ez nem ön igazolás voltam már sokszor lányokkal de hosszabb kapcsolatom nem volt lehet hogy e-miatt? véleményeiteket osszátok meg.)

2019. febr. 9. 14:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Szerintem dugj fejjel lefelé. Problem solved.
2019. febr. 9. 14:50
 2/11 A kérdező kommentje:
nem azt mondtam hogy nem tudnék dugni vele :DD
2019. febr. 9. 14:50
 3/11 anonim ***** válasza:
Köszi nem kérünk képet!
2019. febr. 9. 15:04
 4/11 A kérdező kommentje:
Én nem mutogatni akarom magam hanem véleményt hallani nem értem miért kell egy ilyen kommentet írnod
2019. febr. 9. 15:10
 5/11 anonim ***** válasza:
27%
szívesen véleményeznék. köszi
2019. febr. 9. 15:14
 6/11 anonim ***** válasza:
48%
Volt egyszer egy ilyen, de kidobtuk. L/22
2019. febr. 9. 15:22
 7/11 anonim ***** válasza:
Semmi baj nincs a ferde kolbásszal
2019. febr. 9. 15:40
 8/11 Eric Griffin ***** válasza:
45%
6-os, skizofrén vagy? Vagy mi ez a többesszám?
2019. febr. 9. 16:20
 9/11 anonim ***** válasza:

Páromnak is ilyen van. Néha megemlíti, hogy mennyire élvezném ha felfelé görbülne mert akkor pont a g pontomat érné de én tökéletesen boldog vagyok az övével. Semmi másra nem cserélném le mert az övé tökéletes arra a pózra mikor a hasamon fekszem és ő hátul van. Egyik kezével a csiklómmal játszik a másikkal meg átölel. Na ott garantáltan kész vagyok.

Nem tudom neked mi számít hosszú kapcsolatnak, mi több mint egy éve vagyunk együtt.

2019. febr. 10. 09:46
 10/11 anonim ***** válasza:

Nem vagyok lány, de válaszolok, mert hasonló adottsággal rendelkezünk(nekem is lefelé görbül és nem csak enyhén).

Az tény, hogy esztétikailag nem nyerne díjat ez a tipus.

Az elvárás a nagyjából egyenes illetve enyhén felfelé ívelő.

Mert többnyire ilyenekkel lehet találkozni.

A lényeg viszont az, hogy rendesen álljon,keményen és meg tudd rakni vele a csajt. A pozitúrát pedig hozzá lehet igazítani, hogy jobb legyen a behatási szög.

Ha ez megvan akkor nem fogja zavarni a csajt, hogy nem viheti kiállításra :)

2019. febr. 10. 15:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!