Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok véleményét szeretném hallani lefelé ferdülő pénisszel kapcsolatban ha esetleg valakinek volt már tapasztalata hosszútávon? - hasonlóval az ossza meg kérem
Páromnak is ilyen van. Néha megemlíti, hogy mennyire élvezném ha felfelé görbülne mert akkor pont a g pontomat érné de én tökéletesen boldog vagyok az övével. Semmi másra nem cserélném le mert az övé tökéletes arra a pózra mikor a hasamon fekszem és ő hátul van. Egyik kezével a csiklómmal játszik a másikkal meg átölel. Na ott garantáltan kész vagyok.
Nem tudom neked mi számít hosszú kapcsolatnak, mi több mint egy éve vagyunk együtt.
Nem vagyok lány, de válaszolok, mert hasonló adottsággal rendelkezünk(nekem is lefelé görbül és nem csak enyhén).
Az tény, hogy esztétikailag nem nyerne díjat ez a tipus.
Az elvárás a nagyjából egyenes illetve enyhén felfelé ívelő.
Mert többnyire ilyenekkel lehet találkozni.
A lényeg viszont az, hogy rendesen álljon,keményen és meg tudd rakni vele a csajt. A pozitúrát pedig hozzá lehet igazítani, hogy jobb legyen a behatási szög.
Ha ez megvan akkor nem fogja zavarni a csajt, hogy nem viheti kiállításra :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!