Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt vajon komolyan gondolta?
Sziazstok!
A barátom azt mondta, mikor lovaglóban szexeltünk, hogy imádja, ha "libegnek" a melleim. Na már most tudom, hogy ez lehet szexi, de az én melleim rettenetesen lógnak és szerintem nincsen kellemetlenebb látvány szex közben, mont ez. Ettől még komolyan gondolhatta? Ti hogy vagytok ezzel férfiak?
Valószínűleg komolyan gondolta. Van olyan is akinek eleve a lógós mell tetszik. De ha nem túl lógós, akkor tornagyakorlatokkal tudod tréningezni. Keress rá vagy nézz itt erre vonatkozó kérdést, hogy miket ajánlanak!
Sőt a megereszkedett hüvelyizomzatra is vannak tornák, ha valaki azzal lenne elégedetlen. Elég ha mi rondák vagyunk! Legalább ti csajok adjatok magatokra! :)
F/60
Látatlanban igen nehéz ezt megállapítani!
Általánosságban persze elmondható, hogy ez a dolog igen szubjektív, és ember függő.
Lehet neki pont az tetszik, hogy nagyon "lóg". Lehet nekem az már túl sok lenne, és lehet, hogy a harmadiknak meg lehet, hogy pont mindegy. Szóval...látatlanban nehéz megmondani, és mindenki mást szeret :)
Jaj, ti nők abszolút nem vagytok a logika nagymesterei. Azt hiszitek, hogy ha nektek tetszik a kockahas, az titeket is vonzóvá tesz a pasik szemében. Azt hiszitek, ha nektek nem izgató egy női mell tánca, akkor nekünk is lelombozó.
Frászt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!