Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan lány, aki nem tud elmenni nyalástól?
Figyelt kérdés
2019. febr. 8. 22:25
11/16 anonim válasza:
nekem is volt olyan lány aki nem tudott,vagy csak néha-nehezen,de őszintén mondom több olyan eset is volt aki nagyon megdícsért,és azt mondta velem sikerült neki először,vagy azt hogy így még soha nem nyalta ki senki,amúgy imádok nyalni és ismerkedek (laza) privát üzi ér 😉 bp
12/16 A kérdező kommentje:
Nem, a megfelelővel sem ment. Nem élvezem, unalmasnak is tartom. Pedig volt pár olyan "majd ő bebizonyítja" típusú alakkal dolgom. Ezeken mindig mosolygok:)
2019. febr. 9. 09:58
13/16 anonim válasza:
Szia! Jól rtem, hogy soha nem sikerűlt csúcsra jutni? Esetleg, ha utánaolvasnál a womanizer nevü cuccnak talán sikert érhetnél el. Nagyon jókat írnak róla.
14/16 A kérdező kommentje:
Nem erre gondoltam. Annyi hüvelyi orgazmusom van, amennyit nem szégyellek. Csiklói is, de csak ha magamnak csinálom, nyalástól nem élvezek el. Kíváncsi voltam, vannak-e még így lányok.
2019. febr. 10. 15:13
15/16 anonim válasza:
Én sem. Pedig elég sokáig tudok nyalni.
29F
16/16 A kérdező kommentje:
És te lány vagy?
2019. febr. 14. 20:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!