Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tűnt el ez a làny szerintetek?
Figyelt kérdés
Ismerkedtem neten egy lánnyal, akiről kiderült szívesen kipróbálná két férfival egyszerre, ami nekem jó is lett volna mert havert be tudtam volna szervezni, de amikor a konkrétumokról lett volna szó, meghátrált.
Ezt most mire véljem szerintetek? Tényleg ennyire szajhosok sokan.
2019. febr. 7. 21:02
1/11 anonim válasza:
Szajhos volt a lany nem tobb. Mikor meg mar odakerult a sor, hogy megtortenhetett volna inkabb lelepett ennyi.
2/11 anonim válasza:
Amikor konkrétumokról lett volna szó, nem szívatott tovább a srác.
3/11 anonim válasza:
Mert a lányok már csak ilyenek.
4/11 anonim válasza:
Mert a kamus pasik már csak ilyenek.
5/11 anonim válasza:
Vagy csak a konkretumoknal mentetek bele olyan reszletessegig a dolgokba h rajott, nem te/ti vagy/tok az embere.
6/11 anonim válasza:
A kipróbálná két férfivalból az egyik ő lett volna, a másik te.
A nőt meg odaképzeled.
7/11 anonim válasza:
Biztos benne lenne, de meggondolta magát. Ilyenek a lányok százszor meggondolják magukat. Gondolj bele mennyi idő mire kiválasszák a ruhát amit felvesznek. A lányok már csak ilyenek.
8/11 anonim válasza:
Nem tetszettél neki, csak nem rögtön az elején mondta meg, hanem amikor találkozni kellett volna. Lányként mondom ezt.
9/11 anonim válasza:
Itt neten lényt találni szinte lehetetlen. Aki ígérget és utána eltűnik az vagy pasi, vagy kamus.
10/11 anonim válasza:
Elég nagy statisztikai esély van rá, hogy a "csaj" egy 45 éves, kövér, anyja házában lakó, munkanélküli, szűz, szőrös-szakállas fickó volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!