Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én vagyok olyan, hogy a saláta punci kifejezetten taszít? Vagy csak nem vállalja fel a többi férfi?
10 es
Csodálatos, fel is állt rá.
Kár hogy kevés nőnek van ilyen.
Mintha bárki tehetne arról, hogy mi jön be neki?
Nem azt írtam, hogy árokba kéne lőni azt akinek nem baba van...
Csak, hogy NEKEM nem tetszik, nem izgat fel szexuálisan, sőt.
A linkelt képen lévő hölgy pedig eleve nálam 10/3 max.
És a punci még vele a legkisebb probléma...
Dehát ízlések és pofonok.
Nekem nincs semmi bajom azzal, hogy nem ugyanazt szereti mindenki. Van, aki ezt, van, aki azt, van, aki mindkettőt. Ebből a szempontból az is lényegtelen, hogy nekem is sokkal szexibb és nőiesebb a fodros punci.
Nekem a bajom a kérdésben megfogalmazott feltételezéssel van. Miszerint a többi (avagy egyik) férfinek sem tetszik a nagy kisajkas suna, csak épp nem vállalja fel – érdekből (hogy puncihoz jusson) vagy gyávaságból. Ezt nem is értem, hogy fogalmazódhat meg, hogy ilyen ízlésbeli kérdésben képmutatásból valaki ne legyen őszinte.
Biztos vannak még finnyásak. A punci amúgy négykézláb puccsítva nem annyira salátás mint beterpesztve. Amúgy meg tökmindegy. Vannak nagyon szépek és sokkal szebbek is...
35F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!