Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fantáziáltatok már arról, hogy egy nagyon csúnya lánnyal szexeltek, akinek alig vannak mellei?
Figyelt kérdés
2019. febr. 8. 20:02
11/20 anonim válasza:
Ilyenre gondoltál? mondjuk ez nem csúnya de olyan deszka amilyet még sose láttam. egy kérdés alatt találtam ma a képet [link]
12/20 A kérdező kommentje:
Hasonló. De a képen látható lány szerintem jól néz ki.
2019. febr. 8. 20:24
14/20 anonim válasza:
Miért lenne csúnya az a lány, akinek kicsi a melle?
15/20 A kérdező kommentje:
Nem attól csúnya, hogy kicsit a melleid, hanem alapvetően az, arcra. Attól, hogy aprók, még nem lenne csúnya.
2019. febr. 9. 00:18
16/20 Ragnor válasza:
Ha volt már tényleg rossz numerád rossz nővel, akkor saját bőrödről tudod, hogy a külső sokadrendű. A kacsaszáj se segít, ha a hölgy nem tudja használni és egy vadabb menet alatt a dinnye méretű mellek is inkább jelentenek hátrányt. A szépségtől nem lesz valaki partner az ágyban, legfeljebb eszköz. A partnerséghez tapasztalat és lélek kell.
17/20 anonim válasza:
Valamilyen képet tudsz küldeni, hogy mégis pontosan mikre gondolsz? Ugyanis csak a kis melltől senki sem lesz csúnya. Meg mindenkinek más jön be, így még a csúnyaság js olyan, mint az idő: relatív.
18/20 A kérdező kommentje:
Tudnék küldeni, de nem akarom valakinek a facebook profilját idemásolni. Az visszaélés lenne.
2019. febr. 9. 12:59
19/20 anonim válasza:
Imádom a kismellű hölgyeket és az sem zsvarna ha nem szép.
20/20 anonim válasza:
17es vagyok
Küld el privátban csak a képet legfeljebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!