Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van az, hogy nem tudok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy nem tudok elmenni de leallni se a masztival?

Figyelt kérdés

Elég ritkán masztizok, élvezem nagyon de mivel sose érzem azt, hogy vége lenne így elég nehezen állok le ha elkezek masztizni, mert élvezem - élvezem ami nagyon jó de sosincs vége, hogy na érezném hogy elég! Nem tudok csúcsra jutni. Sokszor amiatt ha kívánom is inkább nem kezdek el mert tudom, hogy sokáig tart szexbe is ugyanez a helyzet, hogy nem élvezek el. Ez normális? Ismerem már a testem, tudom hogy szeretem de mégse. Lányok, ti is így szoktatok lenni? Mit tegyek?

25N

2019. febr. 8. 18:29
 1/3 anonim ***** válasza:
Vannak akik nehezebben elegulnek ki sajnos. Igazabol nalam is volt ilyen, de nem masztizok mert intenziven elunk parommal nemi eletet, de nalam is elofordult mar, hogy meg utana is kivantam tovabb es meg tovabb a szexet vele. De legtobb esetben sikerult kielegitenie rendesen, tehat nem surun fordult elo velem, hogy meg meg meg szitulacio, hogy kieleguljek.
2019. febr. 8. 18:35
 2/3 anonim ***** válasza:
Hideg víz segít, én elmegyek nagy nagyon sokszor és pont emiatt nem tudok igazából kielégülni, főleg szex közben. Még többet akarok és még többet. Full kikelek magamból és ha egyszer otthagynának menet közben törni zúzni tudnék. Ez összefügg a dopamin szinttel amúgy.
2019. febr. 8. 18:47
 3/3 anonim ***** válasza:
Mert maga az izgatás is nagyon jo:-) (Hasonloan vagyok de nagyon szeretem igy is. Amikor csak lehet csinálom. Probáld ki!
2019. febr. 8. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!