Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok szerintetek minden pasi elcsábítható?
Az én páromra sokan nyomultak és sose. Ha megkap mindent, esetleg még átlagosnál szebb is a barátnője és okos stb sose tenné. Én sose féltem ettől. Az ő szájából hallottam, hogy egy lánnyal se tudta volna elképzelni se...és a világ legőszintébb embere..több mint 6 éve együtt vagyunk..
Szerintem akinek a partnere megfelel külsőleg belsőleg és szereti esélytelen... számos példa bizonyítja már csak a mi esetünkben..viszont rossz hír, hogy sok ribi erre izgul...
21L
eddigi tapasztalatok alapján a férfiak többsége elcsábítható, a maradék aki nem teszi meg arról még nem hallottam.
egyszer valaki mondta nekem hogy ha férjet akarok akkor már jobb ha most elviselem a gondolatot, hogy néha félrek.rogat majd. Nem tudom.
szeretném hinni azt, hogy nem minden férfi csak a bizonyos testrészével gondolkodik, hanem hogy vannak hűséges típusúak.
Engem senki sem tud elcsábítani.
26F
A többség viszonylag könnyen elcsábítható, ritka az igazi kihívás. Foglalt pasival még nem kezdtem ki és nem is fogok.
23/L
Biztos, hogy vannak kivételek nőben és férfiban is - csak sajnos egyre kevesebb.
N
Van, akit könnyű elcsábítani. Nekem sikerült eddig kétszer.
"Akit lehet, azt úgy is visznek."
Engem pl. nem lehet. Tudom hogy ritka az ilyen, de én hűséges típus vagyok. De a nők részéről nem nagyon van megbecsülve, mintha az ellenkezőjét akarnák.
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!