Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Meg fog érteni a barátnőm?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg fog érteni a barátnőm?

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy szűz vagyok még. 2 hónapja össze jöttem egy lánnyal. Úgy érzem hogy hamarosan eljön a szex ideje. Viszont arról nem beszéltünk még hogy korábban volt e barátnőm. Ő mondta hogy neki volt barátja, de én nem mondtam semmit, mert nem kérdeztem, meg kicsit szégyenlem. Ha eleinte bénázni fogok akkor az lehet szakító ok, ha amúgy szeretjük egymást?

Mindenképpen mondjam el neki hogy szűz vagyok?

Ujjaztam meg nyaltam már lányt, tehát már láttam már meztelen női testet, csak szex nem volt még.:(

Elmondjam neki hogy szűz vagyok még? Vagy csak akkor ha rákérdez?

23F

2019. febr. 8. 14:54
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Ez nem is kerdeses, persze, hogy mondd el neki oszinten. Egy parkapcsolat alapja az oszinteseg. Nem hagy el erte ettol ne tarts, szerintem inkabb ertekelni fogja benned, hogy meg a leg kenyesebb temaban sem hazudsz neki. Ha benazol akkor sem fog szakitani veled ha szeret, de ahhoz elotte vald be neki oszinten, hogy te szuz vagy meg, hogy szamitson ra, es ha esetleg kozte es az volt baratja kozt volt mar szex, akkor legfeljebb az elso alkalommal O fog iranyitani, de amugy nem hinnem, hogy szexben lehet benazni, csak a lenyeg, hogy ne gorcsolj ra es add at magad a baratnodnek es a szenvedelynek, es engedd el magad. Ennyi az egesz. :)
2019. febr. 8. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!