Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Meg fog érteni a barátnőm?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg fog érteni a barátnőm?

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy szűz vagyok még. 2 hónapja össze jöttem egy lánnyal. Úgy érzem hogy hamarosan eljön a szex ideje. Viszont arról nem beszéltünk még hogy korábban volt e barátnőm. Ő mondta hogy neki volt barátja, de én nem mondtam semmit, mert nem kérdeztem, meg kicsit szégyenlem. Ha eleinte bénázni fogok akkor az lehet szakító ok, ha amúgy szeretjük egymást?

Mindenképpen mondjam el neki hogy szűz vagyok?

Ujjaztam meg nyaltam már lányt, tehát már láttam már meztelen női testet, csak szex nem volt még.:(

Elmondjam neki hogy szűz vagyok még? Vagy csak akkor ha rákérdez?

23F

2019. febr. 8. 14:54
1 2
 1/11 Boszorkány_ ***** válasza:
88%
Persze, mond el neki! Egy szeretetteljes kapcsolatban vagytok, légy vele őszinte. Barátnőd meg biztos nem fog kinevetni és megértő lesz.
2019. febr. 8. 14:59
 2/11 anonim ***** válasza:
66%
Ha kérdezi, mondd el az igazat, különben mit számít ez. Próbáld a legjobbat hozni, ha meg bénázol és ténykeg szeret, nem fog emiatt dobni. Tudnék erről mesélni XD de nem fogok, mert nincs kedvem telóról kisregényt írni
2019. febr. 8. 15:00
 3/11 Pomazi73 ***** válasza:
66%
Én elmondanám. Az érintetlen ség szexi!
2019. febr. 8. 15:01
 4/11 anonim ***** válasza:
3%
Ne mondd el sőt inkább szexelj akár prostivak is. Eskü jobban örülnék, ha a pasim vkivel lefeküdni, mint szűz lenne. Ne rajtam gyakoroljanak már!!! Ha nem kérdez rá ne mondd el, ha akarod ezt a lányt, akkor gyakorolj! Ha lexarod, akkor dugd meg. bér érdeks kapcsolat, hogy 23 éves vagy, együtt vagytok és nem volt szex.
2019. febr. 8. 15:03
 5/11 anonim ***** válasza:
87%
Ha legközelebb a szexre terelődik a téma,akkor nyugodtan mondd el neki,hogy van némi tapasztalatod,de még nem dobtak a "mélyvízbe".:) Biztos megértő lesz,de mindenképpen beszéljétek meg,mert ellenkező esetben még frusztráltabb leszel,az meg nem fog segíteni.
2019. febr. 8. 15:04
 6/11 anonim ***** válasza:
90%

Attól h neki volt fiúja az se jelenti azt hogy szexelt.

Na de fő az őszinteség mond el neki

De ha még a bénázás miatt ki dob vagy azért mert még úgy nem voltál csajjal akkor nem szeret ő igazán..

N

2019. febr. 8. 15:09
 7/11 anonim ***** válasza:
67%

Mondd el neki, pont így voltam én is és én is 23 voltam. Csak én hülye elmentem előtte egy nappal gyorsan prostihoz :D

De amúgy nem kellett volna. Mondd el neki, jobban jársz!

2019. febr. 8. 15:16
 8/11 anonim ***** válasza:
88%

Ugye ez nem komoly kérdés?

Ha szeretitek egymást, mi a búbánatos lótuszért szakítana?? Nem is értem az ilyeneket...

2019. febr. 8. 16:21
 9/11 anonim ***** válasza:

Inkább mondd el neki

Biztos megérti ha szeret

2019. febr. 8. 17:56
 10/11 anonim ***** válasza:
0%
Ha annyira szeretne, akkor már régen szexeltetek volna, mert nem bírná ki és rád mászna. Ha nekem valaki tetszik akkor első randin rá mászok. Semmi köze a szeretethez, ha béna vagy és nem jó, akkor hiába szeret vagy te szereted.
2019. febr. 8. 17:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!