Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, hány kilós nőt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, hány kilós nőt bírtok el állva szexeléshez, ami még nem kényelmetlen?

Figyelt kérdés

Egyáltalán szeretitek így csinálni?

(Köszi, hogy nem írtok privit, mert nem olvasom el :P )

2019. febr. 8. 11:43
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Hmm igen az jobb, mert úgy nem rajtad van a nő teljes súlya.
2019. febr. 8. 13:05
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk szokott lenni, bár azért nem árt hozzá egy kis kondi.75 az szerintem azért vicc...az én barátnőm 55-60 között mozog és amikor fáradtabb vagyok vagy edzés után akkor általában mellőzve is van.Attól függetlenül hogy kapaszkodik azért nem kis erőbefektetést igényel tartani és dugni egyszerre.

Az aktust magát én élvezem.Szerintem maximum 3-4 percig vagyok képes fenntartani.Bár én is élvezem én leginkább azt élvezem ahogy a barátnőm élvezi illetve nem egyszer kérte már hogy így menne el és már olyan is volt hogy egyszerre mentünk el így ez elég ritka ugyanis ilyenkor a férfit elhagyja az erő a következő két óráig és nem árt ha ezt a törékeny vázát óvatosan teszi le az ember fia :D.

55 körüli súly az ideális ehhez szerintem a 60 pedig a nagyon véglet...nem leszólásból de az a hölgy aki kicsit "testesebb" annak annyira nem ajánlom de legalábbis a párja védelmének érdekében.

2019. febr. 8. 13:57
 13/15 anonim ***** válasza:

Nekem a párom felhozta, hogy akarja így, de én nem engedem neki. Annál kiábrándítóbb nem is lenne, hogy nem bír el :/ egyébként felemelni fel tud, erős férfi, de ezt nem kérném tőle. Amiatt, amit már válaszolt néhény férfi.

(65 kg vagyok...)

2019. febr. 8. 14:26
 14/15 A kérdező kommentje:
Hát igen, és a 65 kiló még bőven az egészséges súlyhatáron belül van, tehát nem kell ahhoz túlsúlyosnak lennie a nőnek, hogy a pasi leejtse.
2019. febr. 8. 20:30
 15/15 anonim ***** válasza:

Ez is olyan mint a G erő... Ez egy tól-ig skála. az elejéről tovább elbírod mint a végéről. Viszont én edzeni a konditerembe járok és nem a hálószobába szóval nem emelgetem a csajokat mert nem az izmaimba kell akkor a vér java hanem a vastag répámba. A csaj amúgyis jobban szereti ha az kemény mintha puhább de a bicepszem keményedik...

35F

2019. febr. 9. 18:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!