Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pasik! Ekkora mellekről mi a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Ekkora mellekről mi a véleményetek? Zavaróak?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Ezek tényleg nagyon kicsik, megmarkolni se lehet őket, gyakorlatilag nincs melle szegénynek, ami kár, mert szép nő.

2019. febr. 8. 11:14
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
28%

Ha nincs is melle, hogy lehetne már zavaró?

Nem baj, szép pirosra lakkozott ujjacskákkal kárpótol. Pláne ha vállal vele lőcsmasszírt.

2019. febr. 8. 13:07
 22/25 anonim ***** válasza:
46%
Megnéztem a topless képeit, nagyon jól tette, hogy nem csinált magának tucatmelleket szilikonbol. Így különleges.
2019. febr. 8. 18:13
 23/25 A kérdező kommentje:
Különleges? Mégis mi? A mellének a fejlődésben történő elmaradottsága, ami miatt úgy néz ki a felsőteste, mintha egy 12-14 éves lány lenne? Szerintem ebben az esetben teljesen indokolt a szilikon. Nem kell természetellenesen nagyokat csináltatni, a B kosárméret bőven megfelelne neki, a C már természetellenesen nagynak hatna a testalkatához képest.
2019. febr. 8. 19:24
 24/25 anonim ***** válasza:
36%

Mármint miféle mellekről beszélsz?

Egy 9 éves kislánynak ennél általában nagyobb.

Mondjuk ettől még szép nő, valószínűleg gyereke is lehet és szoptatni is tud majd.

De inkább csak olyan férfinak tetszik ez, akinek... khm... szóval bejönnek az erősen fiatal lányok.

2019. febr. 9. 00:45
 25/25 anonim ***** válasza:

A-s cici. Ez tényleg kicsi. De a csaj szép és jó a teste is. Zavarni nem zavarna de lehet h rábeszélném némi implanzátumra a későbbiekben. De ha nem menne bele azzal se lenne semmi baj. Amúgy én B-C párti vagyok. De a női mell méret ugyanaz mint a férfi péló méret. Nagyobb gondot okoz lelkileg mint valójában.

35F

2019. febr. 9. 18:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!