Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Ekkora mellekről mi a véleményetek? Zavaróak?
Ezek tényleg nagyon kicsik, megmarkolni se lehet őket, gyakorlatilag nincs melle szegénynek, ami kár, mert szép nő.
A két link nem működik, lapozzatok vissza az első oldalra és a harmadik válaszban másoltam be újakat azok jók.
"Ez már tényleg semmi. Élőben még nem is láttam ilyet."
A képek sarkaiban ott van a modell neve, ha rákerestek, melltartó nélküli képek is vannak. Azok alapján is írhattok véleményt.
Akkor ezek szerint normális, hogy engem nem indítanak be a mellei. Tényleg olyan kicsik, hogy ezekre már nem melltartó, hanem mellbimbófedő kell csak. A neve alapján utánanéztem és bőven nagykorú ez a nő, már közeledik a harminchoz.
Nekem ha hasonló mellű barátnőm lenne egyszer (ilyen kis mellű még nem volt) nem biztos, hogy bejönne, nekem a laposság inkább kislányos és nem izgulok ilyenekre.
Nem vagyunk egyformák, mi pasik sem, szóval ez pont jól van így. Én úgy vagyok vele, hogy inkább egy ilyen "láthatatlan" mell, mint 2 dinnye.
Nekem bejön ez a csaj úgy ahogy van kinézetre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!