Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pasik! Ekkora mellekről mi a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Ekkora mellekről mi a véleményetek? Zavaróak?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Ezek tényleg nagyon kicsik, megmarkolni se lehet őket, gyakorlatilag nincs melle szegénynek, ami kár, mert szép nő.

2019. febr. 8. 11:14
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Engem beindít.
2019. febr. 8. 11:50
 12/25 A kérdező kommentje:

A két link nem működik, lapozzatok vissza az első oldalra és a harmadik válaszban másoltam be újakat azok jók.

"Ez már tényleg semmi. Élőben még nem is láttam ilyet."

A képek sarkaiban ott van a modell neve, ha rákerestek, melltartó nélküli képek is vannak. Azok alapján is írhattok véleményt.

2019. febr. 8. 11:53
 13/25 anonim ***** válasza:
Én a nagy melleket szeretem főként, viszont van valami ebben a csajban ami kompenzálja ezt az amúgy sajnálatos hiányt.
2019. febr. 8. 11:58
 14/25 anonim ***** válasza:
43%
Nekem bejön:))
2019. febr. 8. 12:02
 15/25 anonim ***** válasza:
76%
Ekkora még lehet nekem is van. XD Mint egy kisgyerek. Lehet lepontozni de én nem a kislány alkatú nőkre bukom hanem a nőiesekre. Ahol van cici, popsi.
2019. febr. 8. 12:06
 16/25 anonim ***** válasza:
82%
Tökéletes.
2019. febr. 8. 12:08
 17/25 anonim ***** válasza:
78%
Szép vagy, szép vagy, mint az álom, csak a melled nem találom.
2019. febr. 8. 12:21
 18/25 A kérdező kommentje:

Akkor ezek szerint normális, hogy engem nem indítanak be a mellei. Tényleg olyan kicsik, hogy ezekre már nem melltartó, hanem mellbimbófedő kell csak. A neve alapján utánanéztem és bőven nagykorú ez a nő, már közeledik a harminchoz.

Nekem ha hasonló mellű barátnőm lenne egyszer (ilyen kis mellű még nem volt) nem biztos, hogy bejönne, nekem a laposság inkább kislányos és nem izgulok ilyenekre.

2019. febr. 8. 12:33
 19/25 anonim ***** válasza:
nekem a popsi fontosabb. amugyis a mellbimbot is szexi es izgato szopni :)
2019. febr. 8. 12:35
 20/25 anonim ***** válasza:
53%

Nem vagyunk egyformák, mi pasik sem, szóval ez pont jól van így. Én úgy vagyok vele, hogy inkább egy ilyen "láthatatlan" mell, mint 2 dinnye.

Nekem bejön ez a csaj úgy ahogy van kinézetre.

2019. febr. 8. 12:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!