Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szégyelljem majd a barátom előtt, hogy nem csókolóztam még és szűz is vagyok?
28 éves vagyok,és egyszerűen csak úgy alakult,hogy senki nem érdekelt annyira,hogy "gusztusom" legyen a szájához például.Valószínű,nem volt kémia.
Ne mondjam majd el neki,hogy érintetlen vagyok? Inkább hallgassam el?
10/10-es nő vagyok és a testem is 10/10-es.28 évesen 19-20 éves állapotban van.Nekem nem gyatra a genetikám,mint az emberek 95%-ának és az életvitelem is magasan veri az átlag nőjét.
Akit érdekel,privátban meggyőződhet róla és akkor végre lenyugszik,majd elnézést kér.Bár nem ismerkedem itt.
Nálam valóban meg kell felelni.
Üdv
12-es:
kár,hogy nem nyertél a genetikai lottón.
Kívánom,hogy a sz*rból várat tudj majd építeni.
Üdv
"Azért gondolkozz el, hogy mit szeretnél. "
Pontosan tudom,mit szeretnék és mit nem.
Ebből következnek az igényeim, agytröszt.
Nekem ehhez nem kell 20 romboló kapcsolaton
átvergődnöm. Én azért jóval tudatosabb vagyok.
Az meg egyértelmű,hogy egyszer majd mindenkin fog az idő,csak nem mindegy,hogy 21 évesen ( jó sok koravén lány/nő van....),vagy majd 45-50 év felett.
A siker megvan,köszönöm a jó kívánságokat.
Ezért is tudok válogatni,mert van miből.
Bár a fene sem tudja,minek válaszolok a pórnépnek,
akik egy kiírt kérdésre sem tudnak válaszolni,csak elkanyarodni a témától és arról beszélni,amiről senki sem kérdezte,mivel nem ismer,nem lát és gondom sincs az ismerkedéssel,hiszen nem ilyen kérdést írtam ki.
Erre a rizsára szokott a tanár karót adni.
Ollé.
Sok sikert neked is! Nem tudom mihez.
Ezeket is te írtad ki? Ismerős a stílus.
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!