Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szégyelljem majd a barátom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szégyelljem majd a barátom előtt, hogy nem csókolóztam még és szűz is vagyok?

Figyelt kérdés

28 éves vagyok,és egyszerűen csak úgy alakult,hogy senki nem érdekelt annyira,hogy "gusztusom" legyen a szájához például.Valószínű,nem volt kémia.

Ne mondjam majd el neki,hogy érintetlen vagyok? Inkább hallgassam el?

2019. febr. 7. 13:50
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Ha olyasvalakit találsz, aki úgy tűnik megfelel az elvárásaidnak nehogy eltitkold. Gondolom inkább értékelni fogja, meg aztán fő az őszinteség. Nem jó, ha eleve hazugsággal indul egy kapcsolat.
2019. febr. 7. 16:22
 12/18 anonim ***** válasza:
A legszebb éveidet pazaroltad el a saját ökörséged miatt. A nők hamarabb kezdenek el hanyatlani testileg. Egyszerűen már kezd megereszkedni a tested. A pasik nem az ilyet keresik. Itt inkább az a kérdés, hogy ha 16-18 évesen fénykorodban sem kellettél a kutyának sem, vajon kellesz-e majd valakinek is...
2019. febr. 8. 00:42
 13/18 anonim ***** válasza:
Ennyire jó nőnek tartod magad? Mi kell ahhoz, hogy nálad valaki megüsse a szintet?
2019. febr. 8. 07:49
 14/18 A kérdező kommentje:

10/10-es nő vagyok és a testem is 10/10-es.28 évesen 19-20 éves állapotban van.Nekem nem gyatra a genetikám,mint az emberek 95%-ának és az életvitelem is magasan veri az átlag nőjét.

Akit érdekel,privátban meggyőződhet róla és akkor végre lenyugszik,majd elnézést kér.Bár nem ismerkedem itt.

Nálam valóban meg kell felelni.

Üdv

2019. febr. 8. 13:01
 15/18 A kérdező kommentje:

12-es:

kár,hogy nem nyertél a genetikai lottón.

Kívánom,hogy a sz*rból várat tudj majd építeni.

Üdv

2019. febr. 8. 13:02
 16/18 anonim ***** válasza:
Ahogy írsz látszik, hogy elég magasra tetted a mércét a pasiknak, szóval vélhetően azért nem volt még senkid, mert senki nem ugrotta át a lécet. Azért gondolkozz el, hogy mit szeretnél. Ha nem zavar az egyedüllét, akkor maradhat 610 centin a léc (bocs, hogy sportból vettem át az értéket). Bármennyire jól tartod magad, az idő rajtad is fog és ellened dolgozik. Nyilván a Te életed, a te döntésed! Sok sikert!
2019. febr. 8. 13:15
 17/18 A kérdező kommentje:

"Azért gondolkozz el, hogy mit szeretnél. "

Pontosan tudom,mit szeretnék és mit nem.

Ebből következnek az igényeim, agytröszt.

Nekem ehhez nem kell 20 romboló kapcsolaton

átvergődnöm. Én azért jóval tudatosabb vagyok.

Az meg egyértelmű,hogy egyszer majd mindenkin fog az idő,csak nem mindegy,hogy 21 évesen ( jó sok koravén lány/nő van....),vagy majd 45-50 év felett.

A siker megvan,köszönöm a jó kívánságokat.

Ezért is tudok válogatni,mert van miből.

Bár a fene sem tudja,minek válaszolok a pórnépnek,

akik egy kiírt kérdésre sem tudnak válaszolni,csak elkanyarodni a témától és arról beszélni,amiről senki sem kérdezte,mivel nem ismer,nem lát és gondom sincs az ismerkedéssel,hiszen nem ilyen kérdést írtam ki.

Erre a rizsára szokott a tanár karót adni.

Ollé.

Sok sikert neked is! Nem tudom mihez.

2019. febr. 8. 14:25
 18/18 anonim ***** válasza:
2019. szept. 1. 00:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!