Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, igaz az, hogy ti az anális szexet csak a pasitok kedvéért teszitek meg?
Férfi vagyok, de nem feltétlenül igaz a válasz a kérdésre.
A leghosszabb kapcsolatomban a lány kezdetben hallani sem akart az análról, de aztán rávettem, végül oda jutottunk, hogy jobban élvezte, mint a puncit és már a végén ő kérte, hogy legyen.
Azóta összesodort a szél jó pár lánnyal, de a többség nem volt partner anális játékokban. A maximum annyi volt, hogy az ujjamat beengedték hátra.
Egy volt csajommal mikor szétmentünk még nem tudtunk szétköltözni rögtön, egyéb okok miatt.Amikor együtt töltöttük az estét nem külön szobába, filmeztünk, akkor volt, hogy ő kérte hogy dugjam meg a popóját. Szóval akkor már biztos nem miattam volt hanem ő kívánta..
Előtte, inkább én hozakodtam elő ezzel :)
"Figyi 7eske! Én is ezt mondtam bő10 éve, mikor egy vacak parnerem volt,"
Mi köze a partnernek, ha későbbi káros következményekhez? Max. annyi, hogyja durvább, akkor hamarabb bekövetkezik, ha nem, akkor csak később...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!