Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, igaz az, hogy ti az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, igaz az, hogy ti az anális szexet csak a pasitok kedvéért teszitek meg?

Figyelt kérdés
Van aki igazán élvezi? Vagy olyan aki csak élvezné, de a férje nem hajlandó rá, neki pedig már nagyon hiányzik?

2019. febr. 7. 10:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
35%
Draga Nyolcaska, ha mar szemelyeskedunk! Az en ferjem hal Istennek normalis, es tudja , mire valo az a lyuk, es az nem a szex. Neked tovabbi elvezetes vegbeltagitast kivanok! :)
2019. febr. 7. 14:07
 12/16 anonim ***** válasza:
0%

Férfi vagyok, de nem feltétlenül igaz a válasz a kérdésre.

A leghosszabb kapcsolatomban a lány kezdetben hallani sem akart az análról, de aztán rávettem, végül oda jutottunk, hogy jobban élvezte, mint a puncit és már a végén ő kérte, hogy legyen.

Azóta összesodort a szél jó pár lánnyal, de a többség nem volt partner anális játékokban. A maximum annyi volt, hogy az ujjamat beengedték hátra.

2019. febr. 7. 14:25
 13/16 Boszorkány_ ***** válasza:
62%
Én nem csak a partnerem miatt engedem. Én is élvezem!
2019. febr. 7. 14:50
 14/16 anonim ***** válasza:
55%

Egy volt csajommal mikor szétmentünk még nem tudtunk szétköltözni rögtön, egyéb okok miatt.Amikor együtt töltöttük az estét nem külön szobába, filmeztünk, akkor volt, hogy ő kérte hogy dugjam meg a popóját. Szóval akkor már biztos nem miattam volt hanem ő kívánta..

Előtte, inkább én hozakodtam elő ezzel :)

2019. febr. 7. 17:48
 15/16 anonim ***** válasza:
63%
Már az a bizarr érzés hogy a segglyukamat is kívánja, már az is izgató, és csiklóingerléssell együtt úgy is teljesen ki tudok elégülni. És milyen fantasztikus érzés amikor beleüríti a tárat.
2019. febr. 7. 18:49
 16/16 anonim ***** válasza:

"Figyi 7eske! Én is ezt mondtam bő10 éve, mikor egy vacak parnerem volt,"

Mi köze a partnernek, ha későbbi káros következményekhez? Max. annyi, hogyja durvább, akkor hamarabb bekövetkezik, ha nem, akkor csak később...

2019. aug. 13. 10:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!