Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, igaz az, hogy ti az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, igaz az, hogy ti az anális szexet csak a pasitok kedvéért teszitek meg?

Figyelt kérdés
Van aki igazán élvezi? Vagy olyan aki csak élvezné, de a férje nem hajlandó rá, neki pedig már nagyon hiányzik?

2019. febr. 7. 10:06
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
80%
Van amikor élvezem ez nagyban függ attól mennyire tudok ellazulni, de olyan is volt hogy csak a párom kedvéért engedtem
2019. febr. 7. 10:08
 2/16 anonim ***** válasza:
63%
50\50
2019. febr. 7. 10:12
 3/16 anonim ***** válasza:
29%
Van, aki élvezi, de ez nagyban függ a pasitól pl: ha nem szán elég időt az előkészületnek akkor biztos, hogy élvezhetetlen.
2019. febr. 7. 10:19
 4/16 anonim ***** válasza:
71%

Nem igaz. Legalábbis én nem a pasi kedvéért teszem, mert annak nincs értelme h én nem élvezem csak azért engedem h neki jó legyen.

Ha jól csinálja a pasi, és mindenre odafigyel, akkor igen élvezhető.

2019. febr. 7. 10:22
 5/16 A kérdező kommentje:
És van itt olyan is, aki nagyon szeretné, és vágyik is rá, de a pasija nem hajlandó rá dehogy?
2019. febr. 7. 10:31
 6/16 anonim ***** válasza:
80%
Az anális akkor jó, ha én, vagyis a nő akarom. Van, hogy annyira fel vagyok már izgulva, hogy szinte rásimulok a pasim farkára a popsimmal. Ha a pasi erősködik, hogy de jolesz az, szinte mindig rossz egy nőnek, és nem fogja tudni, hogy popsiban is lehet élvezni a szexet.
2019. febr. 7. 11:12
 7/16 anonim ***** válasza:
37%
Ez szimplan undorito, meg a partner kedveert se vallalnam, nem hogy onszantambol. Akinek ott jo, annak kellemes pelenkazast oreg eveire :)
2019. febr. 7. 11:22
 8/16 anonim ***** válasza:
51%

Figyi 7eske! Én is ezt mondtam bő10 éve, mikor egy vacak parnerem volt, aki állandóan be akarta dugdosni hátra, én meg ösztönösen rázártam, mert már az fájt, ha a nyilást kereste. :)

DE! Amikor a mostani pasimmal összejöttünk, és szexuálisan összecsizolódtunk ( vele volt először orgazmusom is egyébként) , valahogy jött, hogy vagytam rá mindenhol. És annyira, hogy szinte becsusszant neki , na persze megvan enbek a technikája, nem mint egy állat mozog hátul , csak finoman, gyengéden. . És akkor, mikor nagyon fel vagyok már izgulva, igen is egy nagyon jó kis élvezés lesz belőle, főleg, ha a kezével eljátszogat itt ott :))

Na, hát ennxi a titok. Érdemes kipróbálni, mielőtt szakvéleményt írsz :)

2019. febr. 7. 11:38
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező. Még nem akadt horogra senki? Nem nagyon tolonganak az olyan nők akik akarják de a partnerük nem.
2019. febr. 7. 12:05
 10/16 anonim ***** válasza:
76%
Kiért másért
2019. febr. 7. 12:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!