Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, igaz az, hogy ti az anális szexet csak a pasitok kedvéért teszitek meg?
Nem igaz. Legalábbis én nem a pasi kedvéért teszem, mert annak nincs értelme h én nem élvezem csak azért engedem h neki jó legyen.
Ha jól csinálja a pasi, és mindenre odafigyel, akkor igen élvezhető.
Figyi 7eske! Én is ezt mondtam bő10 éve, mikor egy vacak parnerem volt, aki állandóan be akarta dugdosni hátra, én meg ösztönösen rázártam, mert már az fájt, ha a nyilást kereste. :)
DE! Amikor a mostani pasimmal összejöttünk, és szexuálisan összecsizolódtunk ( vele volt először orgazmusom is egyébként) , valahogy jött, hogy vagytam rá mindenhol. És annyira, hogy szinte becsusszant neki , na persze megvan enbek a technikája, nem mint egy állat mozog hátul , csak finoman, gyengéden. . És akkor, mikor nagyon fel vagyok már izgulva, igen is egy nagyon jó kis élvezés lesz belőle, főleg, ha a kezével eljátszogat itt ott :))
Na, hát ennxi a titok. Érdemes kipróbálni, mielőtt szakvéleményt írsz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!