Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora méretű péniszt a legjobb szopni lányok?
19.
Igen, a 44%-os nagyon erőlködik:D
Bírom mikor nem tudják elfogadni, hogy a nők nagyrésze a nagy méretet szereti.
Ilyenkor jönnek az ilyen hülyeségek, hogy a nők hüvelye max 10 centi szal a farok is max akkora kell legyen meg stb :D
""18-asnak 12-es vagyok körbemérettem és 17,7 cm-er. Majdnem a hosz méret egyezik a vastagság körfogata."
Nah pont eről beszéltem én is meg a 9-es is! Azt írtad korábban, hogy ilyen meg olyan nagyon vastag, és a redbullos flakon tök átlag méret. Erre kiderül, hogy 12 cm a kerületed, ami teljesen az orvosi átlag. Nah ennyit ér a ti vonalzós méregetésetek, meg ennyire jó a szemmértéketek. Más meg a 16-17-cm kerületű farkára, nem kap gumit, meg még a 69 mm-es My.size is szűk. De ti jöttök itt az energiaitalos flakon vastagságú farkatokkal, meg még a nőitek is azt hiszik, hogy kifogtak valami vastagfarkú kant.
Előzőnek 12-es vagyok körbemérettem és 17,7 cm-er. Majdnem a hosz méret egyezik a vastagság körfogata.
A kerülete a 17,7 majdnem tizennyolc a kerület vastagságom a hosz az picivel több. A 12-es vagyok azt azert hogy tugya elozoleg en irtam azt...
Az eddigi barátnőim mind elégedettek voltak és szívesen szopták és szerették is. És hülyeség, amit itt egyesek írnak. Az enyém 25cm (természetesen átmérőben :) ), ez a harmadik lábam és ahogy látom itt gyakorin, talán még átlag felett sem vagyok, lehet, hogy ez az új átlag :D Amúgy meg derékra tekerve hordom, hogy ne lógjon ki a nadrág szárából.
42/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!