Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mekkora méretű péniszt a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mekkora méretű péniszt a legjobb szopni lányok?

Figyelt kérdés
Milyen hosszút, és milyen vastagot?
2019. febr. 6. 22:31
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
31%

19.

Igen, a 44%-os nagyon erőlködik:D

Bírom mikor nem tudják elfogadni, hogy a nők nagyrésze a nagy méretet szereti.

Ilyenkor jönnek az ilyen hülyeségek, hogy a nők hüvelye max 10 centi szal a farok is max akkora kell legyen meg stb :D

2019. febr. 7. 09:01
 22/30 anonim ***** válasza:
77%
21-es! Félreértetteél. Nincs kis farkam, sőt valószínűleg nagyobb mint a tied a 17 cm-es kerületével. A bajjom azzal van, hogy túl sok az olyan okoskodó fogyatékos mint te.
2019. febr. 7. 09:29
 23/30 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem itt te okoskodsz.
2019. febr. 7. 10:37
 24/30 anonim ***** válasza:
71%
17 cm kerülettel azért sajnállak, vastagabb, mint a csuklóm, pedig nem egy csontváz nő vagyok. Hova dugod azt? Persze persze, tudom, bármelyik nő képes befogadni... Hagyjuk már.
2019. febr. 7. 11:03
 25/30 anonim ***** válasza:
44%
16-os igen, a gumihoz pl így kell lemérni. Viszont NEKEM az számít, hogy ténylegesen mennyire széles a pénisz, és azért mértem le felülről, mert így a valós szélességét látom, azt érzem magamban, a körméretből kapott átmérő nyilván kevesebb lesz, mint a felülről mért szélesség. Nekem mindegy amúgy, hogy ki hogyan méri. De ezen az oldalon már mindenből vérre menő vita van. Hihetetlen...
2019. febr. 7. 11:16
 26/30 anonim ***** válasza:
44%
18-asnak 12-es vagyok körbemérettem és 17,7 cm-er. Majdnem a hosz méret egyezik a vastagság körfogata.
2019. febr. 7. 16:51
 27/30 anonim ***** válasza:
#21 Nem tudom miért jelölted meg a 19-es hozzászólást, mert amit írtál annak semmi köze hozzá. Fuss neki még egyszer. Ha nem sikerül értelmezni szólj és segítek.
2019. febr. 7. 17:40
 28/30 anonim ***** válasza:
71%

""18-asnak 12-es vagyok körbemérettem és 17,7 cm-er. Majdnem a hosz méret egyezik a vastagság körfogata."

Nah pont eről beszéltem én is meg a 9-es is! Azt írtad korábban, hogy ilyen meg olyan nagyon vastag, és a redbullos flakon tök átlag méret. Erre kiderül, hogy 12 cm a kerületed, ami teljesen az orvosi átlag. Nah ennyit ér a ti vonalzós méregetésetek, meg ennyire jó a szemmértéketek. Más meg a 16-17-cm kerületű farkára, nem kap gumit, meg még a 69 mm-es My.size is szűk. De ti jöttök itt az energiaitalos flakon vastagságú farkatokkal, meg még a nőitek is azt hiszik, hogy kifogtak valami vastagfarkú kant.

2019. febr. 7. 21:02
 29/30 anonim ***** válasza:
100%

Előzőnek 12-es vagyok körbemérettem és 17,7 cm-er. Majdnem a hosz méret egyezik a vastagság körfogata.

A kerülete a 17,7 majdnem tizennyolc a kerület vastagságom a hosz az picivel több. A 12-es vagyok azt azert hogy tugya elozoleg en irtam azt...

2019. febr. 7. 21:07
 30/30 anonim ***** válasza:

Az eddigi barátnőim mind elégedettek voltak és szívesen szopták és szerették is. És hülyeség, amit itt egyesek írnak. Az enyém 25cm (természetesen átmérőben :) ), ez a harmadik lábam és ahogy látom itt gyakorin, talán még átlag felett sem vagyok, lehet, hogy ez az új átlag :D Amúgy meg derékra tekerve hordom, hogy ne lógjon ki a nadrág szárából.

42/f

2020. szept. 12. 12:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!