Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora méretű péniszt a legjobb szopni lányok?
Nyolcas valasziro vagyok! A red bull jó hasonlat az nem tudom mekkora pontosan de igen kb olyasmi vastag és van ismerősöm akié ennél is vastagabb. Ez nem nagy szám.
26/F
Sokszor így elképzelem hogy vajon hogyan néznek ki az ide kommentelő nagyfarkú meg " barátnőm 60x élvez el" típusú pasik.....
És röhögőgörcsöt kapok :D
14-esnek 13-mas vagyok!Idevezet az unalom.
Egyébként 180-magas vagyok 93-kiló minimális a testzsirindexem rendszeresen sportolok edzek... Tesztoszteton bomba vagyok. A scott adkins lenne az aki a legjobban hasonlit rám neki kidolgozottabb a mellizma mint az enyém a karom az szebb. Ja és ha megnezed a neten akkor kb a vitathatatlan 2-be néz ki ugy mint én most. Hajunk is egy.
"A lényeg még mindig az, hogy mennyire széles a pénisz. Szerintem pont a körbemérés hülyeség, mivel az úgy kapott adat vékonyabb lesz, mint ami igazából a pénisz vastagsága felülről nézve. És mivel nem szabályos kör alakú, ez az energiaitalos hasonlat is baromság. Arról meg nem tehetek, hogy te nem tudod kinyitni normálisan a szádat. Képzeld, nem a makkot nyalogatom, de ha te egy vastagabb faroknál csak azt tudod, akkor jobb is neked a vékony törpe kuki. A felülről mért vastagságot pedig nem a párom mondta, én mértem le. Ne a naiv buta barátnőidből indulj ki. Bár ilyen nőnek a barátnői sem lehetnek jobbak. ;)"
Uramatyám! Egy nagyokos magyar biztosan jobban tudja mint az összes többi ország + még az orvosok is, ugyanis még az orvosi felmérések és átlagmérések is kerületet mérnek! A hozzászólások úgy hülyeség ahogy van. A vonalzó nem a valós értéket méri, mert csak szemmel tudod leolvasni. Ha 20 centivel közelebb hajolsz, máris más eredményt fogsz kapni. Ha más szögből nézed, szintén. Ezzel szemben egy mérőszalag mindig pontosan mér, és teljesen mindegy milyen formájú a farkad, mivel kerületet mér. Az orvosi átlagkerület olyan 12 cm körül van.
"Én meg pont az olyanokon nevetek - most már sokadjára itt a gyakorin, aki azt hiszik, hogy egy öt centiméter átmérőjű pénisz túljut a fogsorukon."
Csak megjegyzem; a villanyoszlop mérettel hencegők ellentéte is pont ugyanolyan vicces. Azért hülyeségeket nem kéne írni, a gyerekek még elhiszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!